Piramit Haber

Yağ Yakarak Kilo Vermeyi Sağlayan Kahvaltılık Tarif

Mutfak

Tembel olan bağırsaklarınızı hareketlendirerek kabızlık sorununu ortadan kaldıracak. Kilonuzu da normale döndürecek.

Yağ yakarak kilo verdiren kahvaltılık tarif ile zayıflamak çok kolay. Yağlı ve kalın bir görünüme sahip vücudu olanlar için 1 ay boyunca uygulanacak harika bir tariftir. 1 ay kadar bir süre kahvaltılarınızda yalnızca bu tarifi yerseniz, bölgesel yağlarınız ve fazla kilolarınızdan tamamen kurtulabilirsiniz.
Özellikle kadınlar için fazla kilolar büyük bir problem olmaktadır. Fazla kiloların nedenleri genetik, hormonal ve sağlıksız yaşam alışkanlıkları olabilmektedir. Bu nedenlerden dolayı vücutta bölgesel yağlanmalar meydana gelmektedir. Aşağıda yer verdiğimiz kahvaltı tarifini 1 ay boyunca uygulayabilirseniz, fazla kilolarınızdan tamamen kurtulmuş olursunuz. Egzersiz yapmanıza bile gerek kalmadan kilo verdiren harika bir tarif olduğunu söylemek mümkün. Bu tarif aynı zamanda cilt güzelleştirmek için de idealdir. Bu tarif sayesinde daha parlak bir cildiniz ve güçlü saçlarınız olacaktır. Bununla birlikte hızlı bir metabolizmaya kavuşmuş olacaksınız.

İşte gerekli malzemeler:


2 yemek kaşığı kadar yulaf ezmesi
1 su bardağı organik kefir (250ml kadar)
1 çay kaşığı toz kakao
1 çay kaşığı kadar öğütülmüş keten tohumu
5-7 tane etli erik

Yağları eriterek kilo verdiren karışımın hazırlanması

Öncelikle bu karışımı akşamdan hazırlamanızı öneriyoruz. Akşamdan hazırlayıp sabah tüketebilirsiniz.

100 ml kadar kaynayan su içine erikleri ekleyin ve kapağını kapatıp 10 dakika kadar kaynatın. Bir kase içinde yulaf ezmesi, kakao ve keten tohumu ile birlikte kefiri karıştırın. Kaynamış olan suyun içindeki erikleri dışarı çıkarın ve küçük parçalar halinde doğrayın. Doğradığınız erikleri kefirli karışım içine ilave edip karıştırın. Dilerseniz blender kullanabilirsiniz. Hazırladığınız bu karışımı buzdolaba koyup sabah tüketin.

1 ay boyunca hiç aksatmadan tüketmelisiniz. 7. günde etkisini göstermeye başlayacaktır. İlk gün biraz zorlayabilir ama diğer günlerde rahatlıkla tüketebileceksiniz.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.