Burçların Aşk Uyumları

Astroloji 13.03.2015, 21:15
Burçların Aşk Uyumları
2/13

1- KOÇ BURCU

Koçlar için en ideal eş Terazi’den çıkar

Katıldığı her ortamın kralı olmak isteyen Koçlar, mükemmel bir beraberlik için Terazi ve Yay’dan şaşmamalı. Başak, Oğlak ve Balıklar’la ise aynı ortamda bulunmamaya bakmalı!.

Aşkın bir yaşam sanatı olduğunu düşünürsek, ilişkilerde uyumun ne denli önemli olduğunu görebiliriz. Herkesle anlaşmak mümkün değil ama burçların ilişkilerimizi yön verdiği de bilinen bir gerçek. Pekçoklarının ‘hafife aldığı’ burçlar kuşağının gücü; gökyüzündeki gezegenlerin olumlu veya olumsuz etkileri beraberliklerimizi hayli etkiliyor. Bu yazı dizimizde sizlere, en çok kiminle anlaşacağınızı, en büyük aşkı hangi burçla yaşayacağınızı gösteren bir harita sunuyoruz… Yolunuzu ve aşkınızı bulmanızı diliyoruz. Bakalım Eros sizin için kimi ideal eş seçmiş!

KOÇ-KOÇ
Barış yerine savaş!
Bir Koç; kendi gibi biri ile karşılaştığı zaman oldukça ilginç bir durum ortaya çıkar. İkisi de kıskanç, duygulu, ateşli ve yönetici tiplerdir. Bağımsızlık duygusu ikisinde de yoğundur. Kısa sürede aralarında üstünlük savaşı başlayacaktır. Üstünlük savaşının ardından hoş bir aşk başlayabilir.

KOÇ-BOĞA
Denemeye değecek
Bir Koç olarak her zaman Boğa ile mutluluğu yakalama şansına sahipsiniz. O, sizin değerinizi bilecek ve siz de onun farklı özelliklerini keşfedeceksiniz. Boğa sukuneti sever. Önceleri Koç’un ateşli ve hareketli yaşamını yadırgayabilir ama mantıklı olunursa ilişki zaman içinde rayına oturur. Denemeye değer!

KOÇ-İKİZLER
Sıradışı bir ilişki
İşte, sıradışı bir ilişki. Akıllı ve neşeli iki insanın karşılaşması sonucunda aralarında güçlü bir aşk doğar. İkizler insanı, çok yönlüdür ve onunla birlikteyken canınız sıkılmaz. Kendinize güveniyorsanız, bu ilişkiye başlayın. Yoksa, unutun gitsin.

KOÇ-YENGEÇ
Anlaşmanız zor
Duyguları ve hisleri simgeleyen bir Yengeç’le beraberlik; son derece enteresan, bir o kadar zordur. Yengeç alıngan ve kırılgandır. Söylediğiniz her şeyi yanlış anlayacak ve size küsecektir. Çünkü, o hiçbir şeyi unutmaz. Oysa siz; asla kin gütmeyen ve anında her şeyi unutan birisiniz.

KOÇ-ASLAN
Doyurucu bir aşk
İşte ender ilişkilerden biri. Tıpkı size benzeyen bir kişi ile karşı karşıya bulunuyorsunuz. Her konuda birbirinizi tamamlarsınız. Aslan, güçten ve saygıdan hoşlanır. Üstelik sevildiğini bilmesi gerekir. Bir Aslan’la yaşamak kolay değildir fakat zamanla her türlü uyumu sağlayacak ve mutlu olacaksınız.

KOÇ-BAŞAK
En iyisi yolları ayırmak
Onun farklı yönleri ilginizi çekebilir. Hatta çekici kişiliğinden etkilenebilirsiniz. İnce zevkleri ve maddi değerlere önem vermesi, sakin tavırları ise sıkıcı gelebilir. O gündüz yaşamayı sever, siz gece. Birbirinizden hoşlansanız da yapmanız gereken kısa bir flörtten sonra dostça el sıkışıp ayrılmaktır.

KOÇ-TERAZİ
Mükemmel beraberlik
Zıt burcunuz Terazi için ‘mükemmel bir ilişki’ diyebiliriz. Onu gördüğünüz anda büyülü bir aşkın başlangıcında olduğunuzu hissedeceksiniz. O sizin yıllardır hayal ettiğiniz sevgilidir. Çekici, nazik, baştan çıkarıcı, zarif ve romantiktir. Aranızda öylesine büyük bir aşk doğar ki, kusurlarını bile görmez olursunuz.

KOÇ-AKREP
Bitmeye mahkum
İşte sizi zorlayacak ilişkilerden biri. Birbirinizi gördüğünüz an aranızdaki yangın başlar. Geriye bu yangını seyrederken keyif alıp, sönmesini beklemek kalır. Er geç bu aşk bir gün bitecek ve yerini sevgiye bırakacaktır. Akrep’in kıskançlığı, sizin dürüst yaklaşımlarınız sayesinde dengelenebilir.

KOÇ-YAY
Aman nazar değmesin!
Zodyak’ın özel ilişkilerinden biri. Yıldızları kıskandıracak bir aşk. Aman nazar değmesin. Her ikiniz de ateşli ve heyecanlısınız. Her şeyden çok çabuk bıkıyor ve yeniliklere koşuyorsunuz. Fakat tüm bunları yaşarken, birbirinizin elini asla bırakmazsınız.

KOÇ-OĞLAK
Anılarda kalmalı
Onun ayağı yere sağlam basarken, sizin ayaklarınız yere değmez. Kuşkucu, kinci ve kimseye güvenmeyen bir Oğlak’la ne yapmanız gerektiğini gerçekten bilemezsiniz. En iyisi geç olmadan birbirinize “hoşça kal” deyin. Bir aşkın anılarda kalması bazen çok daha anlamlı ve güzeldir.

KOÇ-KOVA
Er geç rayına oturacak
Kova insanı ilk anda size cazip gelecektir. Özgürlükçü ve marjinal yapısı sizin için idealdir. Bu aşk, er geç rayına oturacaktır. Astroloji bu ilişkiden vazgeçmenizi istemiyor ve tüm yıldızlar size şans veriyor. Bizce kozmik gücün desteğinizi küçümsememeli ve aşkınızı sonuna kadar yaşamalısınız.

KOÇ-BALIK
Sizinle anlaşamaz
Balık insanı asla size göre değildir. Duygulu hassas, kırılgan ve alıngan bir Balık’la yapamazsınız. O, kendi sularında yüzmekten hoşlanır ve sizden kendisine ayak uydurmanızı bekler. Onun dünyası size çok yabancıdır. Gerçeklerden kaçan Balık’ı yıpratmaya hakkınız olmadığına karar vereceksiniz!