Burçların Aşk Uyumları

Astroloji 13.03.2015, 21:15
Burçların Aşk Uyumları
3/13

2- BOĞA BURCU

Boğa için en uygun sevgili adayı Terazi
Hayatı coşkuyla karşılayacak bir aşkın özlemini çeken Boğalar için en ideal partner Oğlak, Terazi ve Aslan burçlarından çıkar. İkizler, Yay ve Kova’yla ise aşkta hiç uyuşamazlar.

BOĞA-KOÇ
Sonu gelmeyecek
Koç insanı ateşlidir ve onun kendinden
emin tavırları karşısında büyülenirsiniz. Fakat o başına buyruk davranmaktan hoşlanır; kendi kararlarını kendi verir. Önceleri her şey çok güzel gitse de zamanla siz onun uydusu haline gelebilirsiniz. Sonu gelmeyen savaşlardan sonra, cinsel çekim de bitince bu aşk mazi olmaya mahkumdur.
BOĞA-TERAZİ
Romantik aşk masalı
Bu cazip sevgili ile aranızda müthiş bir aşk başlar. Bu ateşli ve olağanüstü aşk, Eros’u bile kıskandıracaktır. Fakat sakın siz onu kıskanmaya kalkmayın. Sadece şımartın. İsteklerini yerine getirin ve soru sormayın. İşte size ömür boyu sürecek romantik bir aşk masalı. Aranızda yaşanan sorunlar, sevginiz karşısında çok çabuk eriyecektir.

BOĞA-BOĞA
Tatlı başlar, acı biter
Siz her anlamda birbirinizi tamamlayan bir çift oluşturursunuz. O da bir Boğa olduğu için, her hareketinizi anlamlı bir şekilde değerlendirecek ve paylaşım konusuna önem verecektir. Fakat daha sonra, ilişkiniz rutin olmaya başlayacaktır. Her ikiniz de yeni heyecanlar arayabilirsiniz. Özellikle erkek Boğa, ateşli bir aşkın hayalini kurabilir.

BOĞA-AKREP
Mutluluk yakın değil
Bir Akrep’le büyük aşk yaşayabilirsiniz ama her zaman mutlu olamazsınız. Onun ateşi ve kıskançlığı, sizden iki kat fazladır. Sizin sabit yapınız, onun yanında esnek ve yumuşak kalır. O çok zor bir insandır ve affetmeyi bilmez. Bu ilişkide her şey olabilir. Ateşli arzuların ve şiddetli kıskançlıkların yoğun bir karmaşası yaşanır.

BOĞA-İKİZLER
İmkansıza yakın
İkizler’in neşesi ve zekası sizi bir anda sarabilir. Onu beğeneceğiniz kesin. Tehlike çanları çalmaya başlayınca da, gerçek tüm çıplaklığıyla ortaya çıkacak. Küçük sürtüşmeler savaşa dönüşmeden, ilişkiye dostça son verin.

BOĞA-YAY
Size göre değil
Yaylar’a yaklaşmanızı hiç tavsiye etmiyoruz. Çekici, sevimli ve neşeli halleri ve şeytanı bile baştan çıkaran zekasıyla,
sizi bir anda avucuna alıverir. Üstelik sizi elde etmek için fazla çaba da sarf etmez. Onunla anlaşmanız zor olur.

BOĞA-YENGEÇ
Dört dörtlük ilişki
İşte uyumlu bir ‘su ve toprak’ ilişkisi. Duygusal alıngan ve yuvaya bağlı bir Yengeç ile sabit sevecen ve sevdiklerine aşırı düşkün bir Boğa’nın aşkına hiç kimsenin itirazı olamaz. Bu güzel beraberliği zedeleyen tek şey, sizin onu toplum içinde küçük düşürmeniz olabilir. Eğer böyle bir hata yaparsanız onu çok kırarsınız.

BOĞA-OĞLAK
Çok mutlu olursunuz
Oğlak insanı ile iyi anlaşır ve mutlu olursunuz. Karşılıklı çok şey paylaşırsınız. Eğer birbirinize güvenirseniz aranızda asla sorun olmayacaktır. Üstelik toplum içinde birlikte yükselecek ve karşılıklı destek alışverişi içinde olacaksınız. Bu beraberlik için, her türlü onayı verebiliriz. Bazıları için, sistemli bir aşk olabilir ama siz çok mutlu olacaksınız.

BOĞA-ASLAN
Ömür boyu sürecek
Bir Aslan’la karşılaştığınız anda ona doğru çekildiğinizi hissedersiniz. Aradığınız sevgili, eş ve aşk karşınızda tüm ateşi ve cana yakın gülüşüyle sizi cezbeder. O da sizin gibi üstün kişilerden hoşlanır. Üstelik en az sizin kadar sabit ve gururludur. Kıskançlığınıza gem vurmayı başarabilirseniz, bu ilişki sürer. Bir ömür boyu sürecek bir ilişki sizi bekliyor.

BOĞA-KOVA
Kesinlikle uzak durun
İşte uzak durmanız gereken kişilerden biri! Son derece akıllı ve zeka düzeyi çok yüksek olan bu insanı anlamanız nerdeyse imkansızdır. Asla aynı dili konuşamazsınız. Oldukça çekici bir kişi olan Kova’yı taparcasına sevseniz bile duygularınıza ket vurmalısınız. O sizi üzecek, anlamayacak, kızdıracak ve üstelik bunları bilerek yapmayacaktır.

BOĞA-BAŞAK
Gelecek vaat etmiyor
Bir Başak’la karşılaştığınız zaman aynı zevkleri paylaştığınızı sanırsınız. Ancak, daha sonra yanıldığınızı anlar ve uzun süre bocalarsınız. İnatla “Aradığım sevgili o” diyorsanız, her şeyi zamana bırakın. Disiplinli yönleri ilginizi çekmeye devam ediyor, üstelik pratik zekasından hoşlanıyorsanız, bu ilişkide gelişme olabilir. Bekleyin ve görün.

BOĞA-BALIK
Size uymaya çalışır
Balık sakin ve kendi dünyasında yaşayan bir insandır. Sanatçı bir ruha sahiptir ve yaşamı farklı algılar. Onun dünyasına girmek için bayağı çaba sarf etmeniz gerekebilir. Aynı dili konuşmanız bile uzun zaman alacaktır.
Size uyum sağlamaya çalışacak, bilmediği denizlerde yüzmesini öğrenecektir. Sizden asla ayrılmak istemeyecektir.