Aralık Ayı Burç Yorumları...

İşte Aylık Burç Yorumlarınız...

Eğlence 09.12.2016, 14:51
Aralık Ayı Burç Yorumları...

KOÇ:Sevgili Koçlar, 2 Aralık tarihinde Merkür, Oğlak burcunda seyrine başlıyor. İletişim, sözlü ifadeniz ve yazı önem kazanıyor. İster istemez ciddileştirip köşeliyorsunuz iş hayatınızı. 19 Aralık’a kadar iş hayatınızla ilgili her şeyi ciddiyetle incelemek isteyeceksiniz. Patronunuz ya da yöneticinizle olan ilişkilerinizden, iş hayatınızın genel durumuna kadar her şey önem kazanıyor. Geleceğinizi ve işinizde şu anki durumunuzu 19 Aralık tarihine kadar inceleyeceksiniz.

14 Aralık tarihinde Dolunay, İkizler burcunda oluşacak. Doğal olarak, eğitimden işinize kadar olan her konuda bir inceleme sürecine gireceksiniz. İleriye dönük hedefler anlamında, umudunuzu yüksek tutmaya çabalayacaksınız ancak elle tutulur bir şey arayacaksınız. İletişim, iş gelişimi, eğitim, yerleşim yeriniz gibi konulara baktığınızda ve ailevi konuları da işin içine katınca güvenlik sizin için ön plana çıkacak. Daha kaliteli, daha sağlam ve uzun ömürlü olana yönelmek isteyeceksiniz.

19 Aralık tarihinde Mars, Balık burcunda seyrine başlıyor. Cesaretiniz ve hemen bir şeyi elde etme gücünüz, kendinizi savunma haliniz bu geçişte geri çekilecek. Bu, biraz kendinizi geriye çektiğinizi işaret edebilir. Plan ve projelerinizi gözden geçirip, kurban durumuna düşmeyi engellemelisiniz. Amaç ve hedeflerinizi gözden geçirmeli, fiziksel ve ruhsal olarak kendinize olan güveninizi ayakta tutmalısınız.

19 Aralık-4 Ocak 2017 tarihleri arasında Merkür, Oğlak burcunda geriliyor. Bu bir mola ve onarım sürecidir. Bu enerjiden korkmaktan ziyade, planlarınızı ve projeleriniz gözden geçirmeyi denerseniz, 2017’ye iyi bir atmosferle başlayabilirsiniz. İlişkinizde biraz daha empati kurabilmek gerekli. Karamsarlıktan biraz uzak durmalısınız.

21 Aralık tarihinde Güneş, Oğlak burcunda seyrine başlıyor. Aynı tarihlerde Merkür de Oğlak burcunda gerileyecek ve böylelikle iyice ciddileşmeye başalyacaksınız. Küçük hırslar, kariyer planları, mutlu ve başarılı olma hayali, sizin için bütünüyle işe bağlanacak. Umutla karşılamak istediğiniz yeni yıl, size istediklerinizi getirecek.

29 Aralık tarihinde Yeniay, Oğlak burcunda doğacak. Burada en çok önemsemeniz gereken konu ise, sizi zayıflaştıran ve zorlayan etkenleri tespit edip gözden geçirmeniz olacak. Zayıf noktalarınızı da aynı şekilde inceleyeceksiniz. İnsanlarla olan ilişkilerinizde kriterlerinizi belirleyip dizayn etmek isteyeceksiniz. Ne istediğinizi doğru bir şekilde ve güven duygusuyla harmanlayarak incelerseniz, istediklerinize sahip olabilirsiniz. Siz 2017’ye hızlı bir şekilde başlayacaksınız. Her şey gönlünüzce olsun.

BOĞA:

Sevgili Boğalar, 2 Aralık tarihinde Merkür, burcunuza uyumlu bir görünümle Oğlak burcunda ilerliyor. Okulla ilgili konularda ve iş hayatınızda özellikle durup bu konulara ciddi bir gözle bakıyorsunuz. Her şeyi belli bir formda ele almaya çabalıyorsunuz. Burada yapacağınız çalışmaları daha dikkatli ele alıyorsunuz. Başarı hırsınız yüksek ve mali konular etkilii. Aşkta da biraz ciddiyet söz konusu. Sağlam ve ciddi ilişkileri bekliyor, sanki hayatı biraz fazla inceliyormuşsunuz gibi gelecek.

14 Aralık tarihinde kazanç evinizde bir Dolunay oluşuyor. Maddi konulardaki işlerinizi iletişim kurarak kolaylıkla yoluna koyabileceğinizi işaret ediyor. Standart yaşamak istemiyorsunuz. Geleceğe dönük planlarınızda garanti imgesi bir hayli güçlü. Biraz tutumlusunuz ve elinizdeki işlere de ağırlık veriyorsunuz. Parasal konularda bu Dolunay size tutumlu olmayı söylüyor.

19 Aralık-4 Ocak 2017 tarihlerinde Merkür, Oğlak burcunda geriliyor. Kişinin dış dünyayla ve kariyer hayatıyla ilgili meseleleri gözden geçirmesini işaret ediyor. Aceleci olamıyorsunuz zaten, ancak yine de kendinizi yormamanız gerektiğini işaret ediyor. 2-19 Aralık arası meseleleri tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir, olumsuz olmayan engeller oluşabilir.

21 Aralık tarihinde Güneş Oğlak burcunda seyrine başlıyor. Burada ise bütün enerjiniz seyahatlerde ve iletişim ile haberleşme konularında oluyor. Size yardım edecek ve henüz tanışmadığınız kişilerle ilgili araştırmaya girebilirsiniz. Bazı teklifler gelse de bir durgunluk havası olabilir. Ancak bu yavaşlamalar, moral bozmamalı. Şu an olmadıysa, daha sonra gerçekleşecektir.

29 Aralık tarihinde Yeniay, Oğlak burcunda doğuyor. Akademik kariyer, iletişim, haberleşme gibi birçok konuda boş işlerle uğraşmamanız gerektiğini ortaya koyacak bu hareket. İşlerin sizin için doğru olup olmadığını, para kazanıp kazanamayacağınızı ortaya çıkartmak için sorgulamanızı sağlayacak. “Biliyorum” demek yerine öğrenmeye çabalarsanız, her türlü yardımı size getirecek. Her şey gönlünüzce olsun.

İKİZLER:

Sevgili İkizler, 2 Aralık tarihinde Merkür Oğlak burcunda seyrine başlayıp, 19 Aralık’ta gerileyecek. Hesabınızı bilip, mali ve finansal ilişkilerinizi incelemeniz gerekiyor. Acil şekilde halledebilmek için kritik etmeniz gerekiyor. Herkes kendi çıkarını düşünebilir, ancak siz hesabınızı ve bütçenizi bilmeli ve adil olmalısınız. Belli bir bütçeyi koruyarak ve sakin hareket etmelisiniz. Kredi konularına ve yatırıma dikkat etmelisiniz. Ev yatırımı, ev borcu ve ailenizle ilgili konularda da karar verirken, piyasanın durumuna da bakmalısınız.

14 Aralık tarihinde Dolunay ikizler burcunda oluşacak. Birilerinin size söylediği şeylerle hareket etmek yerine, karşınızdaki kişileri inceleyeceksiniz. Hem başkalarına, hem de kendinize bakacaksınız. Mali konular da belirleyici bir faktör gibi görünüyor. Maddi imkanlarınız iyiyse, bu mutluluğunuzu belirleyecektir. Kendi ihtiyaçlarınızı da göz önünde bulundurun, ancak bütçenizi gözden kaçırmayın.

19 Aralık’ta ise Mars, Balık burcunda olacak. Duygusal bir dönemde olup desteklenmek isteyeceksiniz. Yeni yılda size bir şeyler, bir proje sunulacak ve bunun getirilerinden biraz korkabilirsiniz. İnsanların söylediklerini çok da kafanıza takmamaya çalışmalısınız. Hedefinizi çizip, durumunuza bakıp gayet iyi kararlar verebilirsiniz.

19 Aralık-4 Ocak 2017 tarihlerinde Merkür, Oğlak burcunda gerileyecek. Bütçenizde dikkatli olup açılmamalısınız. İstikrarlı hale getirip, standart bir bütçe içinde hareket etmeniz gerekebiliri. Tekrar geri dönüp neleri gözden kaçırdığınızı ele alacaksınız. Yeni bir yatırımdan ziyade olanı incelemelisiniz ve değerlendirmelisiniz.

21 Aralık tarihinde Güneş, Oğlak burcunda seyrine başlıyor. Muhasebe yaparken her şeyden kısmak yerine kendi isteklerinizi de göz önünde bulundurmalısınız. Karamsarlaşmak yerine hesabı bilmek ve kontrollü davranmaktan yana olun.

29 Aralık tarihinde Yeniay, Oğlak burcunda doğuyor. Merkür geri hareketinin de ışığında, verimli bir gelir düzeyine sahip olmak isteyip birilerine borçlu olmaktan kaçınacaksınız. İş hayatınızla ilgili konular, bu Yeniay’da etkili olacak. Maddi açıdan şu an yaptığınız iş sizi doyurmuyorsa, her şeyi tekrar gözden geçirip yeni bir işe adım atmak isteyebilirsiniz. Her şey gönlünüzce olsun.

YENGEÇ:

Sevgili Yengeçler, 2 Aralık tarihinde Merkür, karşıt burcunuz olan Oğlak’ta seyrine başlayıp 19 Aralık’ta gerileyecek. Burada, evlilik ve boşanma gibi konularda alacağınız kararlar, mahkemeler, iş ortalıkları gibi konularda çok ciddi düşünüyorsunuz. İletişim problemlerine şahit olabilirsiniz. Sizin duyarlılığınıza uymayan bir geçiş bu. Oturup ortaklaşa düşünmelisiniz. Evlilik kararlarını ise, 12 Aralık tarihine kadar verebilirsiniz. Sizi rahatsız eden şeyler olabilir, ancak geleceğe dönük olup olmadığını incelemelisiniz. İlişkinin size ne gibi karlar getirebileceğini incelemelisiniz.

14 Aralık tarihinde Dolunay, İkizler burcunda oluşuyor. İlişkileriniz, finansal durumlarınız gibi konularda hayal kırıklığı yaşamamak için dikkatli davranmanız gereken bir Dolunay bu. İyi gitmeyen, hesaba uymayan konular gündeme gelecek. Kimlerle beraber olup kimlerle maddi ilişkiler kurduğunuza, nelerin eksik olduğuna ve gerilmenize neden olduğuna bakacaksınız. İyi niyetinizin sınırlarını iyi çizip, suistimal edilmesine izin vermemelisiniz.

19 Aralık tarihinde Mars, Balık burcunda seyrine başlayacak. Burcunuzla uyumlu bir görünüm ancak her şeyi sübjektif bir şekilde ele almanıza neden oluyor. Yeni projeler yapma anlamında ilham verici olabilmekle beraber, somut işleri incelemeniz açısından yabancılarla olan ilişkilerinizi çok bilinçli bir şekilde tercih etmelisiniz. Bir iş ortağınız varsa onunla iş birliğinizi ele alabilirsiniz. Nasıl bir iş yaptığınızı ve nasıl bir düzen kurmak istediğinizi, nasıl başarmayı planladığınızı gözden geçireceksiniz. İlişkinizde ise iletişimsel sorunlar ortaya çıkabilir. Farklılıklar, problemler oluşmasına neden olabilir. Hangi konuların aranızda problemler yarattığını gözden geçirmelisiniz. Bu tarihler arasında evlilik, boşanma gibi kararlar almamalısınız. 4 Ocak 2017’ye kadar ilişkinizi mercek altına almanız yararınıza olacaktır.

21 Aralık tarihinde Güneş, Oğlak burcunda olacak. İkili ilişkilerde Merkür’ün de geri hareketiyle her şeyin biraz daha köşelendiğini ve ciddileştiğini fark edeceksiniz. Merkür’ün geri hareketinde dürüstlükle ele alacağınız bir ilişki, sizin için daha faydalı olacaktır.

29 Aralık tarihinde Yeniay Oğlak burcunda doğuyor. Fikirsel uyuşmazlıklar çok etkili olacak. Geçmiş meseleler çiftler arasında çok etkili olacak. İlişkinizde bir problem varsa, birbirinizi yaralayıp yaralamadığınızı ve kimin daha özverili davrandığını ortaya koymak için, dürüst ve açık olmanın etkili olacağını işaret ediyor. İş ortaklıklarında da henüz karar vermeyip, bir şeylerin yerine oturmasını beklemenizi işaret ediyor. Her şey gönlünüzce olsun.

ASLAN:

Sevgili Aslanlar, 2 Aralık tarihinde Merkür, Oğlak burcunda seyrine başlıyor ve 19 Aralık’ta gerileyecek. Çalışma hayatınızda planlı ve düzenli bir şekilde ilerlemenin bir göstergesi bu enerji. Merkür-Oğlak’ta bütün zihninizle işinize yoğunlaşıp planlı hareket edeceksiniz. Sosyal ilişkiler anlamında da yenilikler beklemenize rağmen, iyi bir maddi geliri daha çok önemsiyorsunuz.

14 Aralık tarihinde Dolunay, İkizler burcunda oluşuyor. Bu Dolunay, ileriye dönük konularda çalışma hayatınızda yenilikler aramanıza rağmen, henüz her şeyin hazır olmadığını gösteriyor. Alanınızı dar buluyorsunuz ve bu yüzden istediğiniz gibi kendinizi ifade edemediğinizi düşünüyor, istediğiniz gibi kendinizi ifade edemediğinizi hissediyorsunuz. Biraz hüzünlü ve karamsar düşünmeye açık olacaksınız. Kendinize fazla yüklenmemelisiniz.

19 Aralık tarihinde Mars, Balık burcunda seyrine başlıyor. İyi niyetinizin suistimal edilmemesi için, iş hayatınızla ve maddiyatla ilgili konuları dikkatlice incelemelisiniz. Karşınıza çıkabilecek bir fırsat şu an için iyi görünse de daha sonra zorlayabilir. Burada her şeyin hesapla götürülmesi gerekiyor. Tekrar ele almalısınız. Aynı gün Merkür Oğlak burcunda gerilemeye başlıyor. İş hayatınızdaki mevcut ilişkilerinizi tekrar gözden geçireceksiniz. Eğer olgunlaşmayan bir şey varsa, tekrar gözden geçirmelisiniz. Sağlığınızı da ihmal etmemelisiniz.

21 Aralık’ta Güneş, Oğlak burcunda olacak. Burada sorumluluklarınız artabilir. 2017’de ortaya konacak ürünlerin ve işlerin tekrar gözden geçirilmesi olarak bakarsanız, bu dönem sizin için oldukça olumlu olacak.

29 Aralık’ta Yeniay, Oğlak burcunda oluşacak. Mesai ve yoğunluk bir hayli fazla, sıkılıyor olabilirsiniz, strese bağlı hastalıklarla karşılaşabilirsiniz ancak bunun tam tersine yönelmelisiniz. Gücünüzün yettiği kadar elinizden geleni gerçekleştirmeniz yeterli ve sağlıklı olacaktır. İş hayatınızla ilgili her şeyi gözden geçirmelisiniz. Yeni yıla hızlı bir şekilde girebilmelisiniz. Her şey gönlünüzce olsun.
 

BAŞAK:

Sevgili Başaklar, 2 Aralık tarihinde Merkür, Oğlak burcunda seyrine başlıyor. Aşka bakış açınız bu dönemde ciddiyet içeriyor. İş hayatınızla ilgili konular da önem taşıyor. Yeteneklerinizi farklı alanlarda sergileyebilirsiniz. Kendinizi ifade gücünüz artıyor. Her şeyin yolunda gitmesini ve güzel sonuçlanmasını istiyorsunuz ancak bazı plan ve projelerinizi gözden geçirmeniz gerekiyor.

14 Aralık tarihinde Dolunay, İkizler burcunda oluşuyor. İş hayatınızla ilgili meselelerde çevrenize bakacaksınız. Kariyer planınızda yükselmek olduğunu biliyorsunuz. Yılsonu olduğu için Dolunay sizi, sorumluluk almaya sevk edecek.

19 Aralık tarihinde Mars, Balık burcunda seyrine başlıyor. İlişkisinde sorun yaşayan Başaklar için bu dönem, partnerine destek olma ve onunla ilgilenme dönemi olabilir. İlişkiye yeni başlayanlar ise mutlaka birbirini çok daha iyi tanımalı. Evlilik kararı vermiş olanlar ise daha temkinli davranmalı. Her şeyi çok kritik ediyorsunuz ama ikili ilişkilerde sevgi ve empati çok önemli.

19 Aralık-4 Ocak 2017 tarihleri arasında Merkür, Oğlak burcunda gerileyecek. Bu dönemde aşk hayatınızı olabildiğince gözden geçirmelisiniz. İlişkisi bitenler için bir geri dönüş olabilir. Hamilelerin ise bu dönemde kendisine dikkat etmesi gerekiyor. Anne Başaklar ise çocuklarının gelişimine dikkat etmeli.

21 Aralık tarihinde ise Güneş, Oğlak burcunda olacak. Merkezinize aşkı, işi ve çocuklarınızı koyacaksınız. Merkür etkisiyle iletişim çok daha etkili hale gelecek. Aşkta da iletişimde karşınızdakinin daha dik durmasını istiyorsunuz. Karşı tarafı kritik etmeye ve idare etmeye çalışıyorsunuz. Bu eleştiri ve idare etme ortamını biraz hafifletmekte yarar var.

29 Aralık tarihinde Yeniay, Oğlak burcunda doğacak. Bu da aşk hayatınızda oldukça etkili. Aşktan ziyade, bu dönemde uzun ömürlü ilişkileri isteyeceksiniz. Ancak Merkür’ün geri hareketi nedeniyle, her şeyi uzun vadeli düşünmek yerine, zaman tanıyarak kurgulamanız sizin faydanıza olacaktır. Her şeyi tekrar gözden geçirmelisiniz. Her şey gönlünüzce olsun.
 

TERAZİ:

Sevgili Teraziler, 2 Aralık tarihinde Merkür, Oğlak burcunda seyrine başlıyor. Ailevi konularda geçmişe alakalı meseleleri dikkatle inceleyeceğiniz ve fazla kritik yapacağınız bir dönem olacak bu. Bir şeyleri sağlamlaştırmaya çalışıyorsunuz. Aslında çok yorgunsunuz, biraz daha sosyalleşmek istiyorsunuz ancak geleceğe dönük yatırımlar gibi konularda, dikkatli olmanız gereken şeyler olduğuna Merkür dikkat çekiyor. Açık ve dürüst davranmak önemli. 14 Aralık’ta Merkür gerileyinceye kadar sağlam bir hale getirmek için her konuda karar almanız gerekiyor.

14 Aralık tarihinde Dolunay, İkizler burcunda oluşuyor. Yeni yıl programı yapmanız için bu Dolunay epey mühim. Kendinize zaman ayırmanızı işaret ediyor. Bazı şeyler ve kendinizi ihmal ettiğinizi fark etmelisiniz. Aşk ve iş hayatında bu kadar kritik yapmak sizi çok yıpratıyor. Her şeyi ve geleceğinizi sıklıkla kritik altında tuttuğunuz için olabildiğince dikkatli olmalısınız. Bu Dolunay’da olumsuz düşünmemeye dikkat etmelisiniz.

19 Aralık tarihinde Mars, Balık burcunda seyrine başlıyor. Bu kadar hassas ve sübjektif bir şekilde kendinizi savunmaya zorlayarak kendinizi sıkmak yerine, elinizden gelen çabayı ve disiplini sarf etmenizin yeterli olduğunu söylüyor. Hedefinize duygularınızla gidemeyeceğinizi de bu noktada fark etmelisiniz. İstikrarlı olun.

19 Aralık-4 Ocak 2017 tarihlerinde Merkür, gerileme hareketinde olacak. Bir meselenin halledilmesi ve ailevi ilişkilerde biraz daha köşeli ele alınıyor. Herkes birbirine ültimatom çekiyor gibi görünüyor. Evin içinde sevgi ve güvenilirlik önemli. Bir ev satın almayı ya da işinizle ilgili bir değişim istiyorsanız bu geri harekette hesabınıza bakmalı, artı ve eksileri ölçmelisiniz. Aile ilişkilerinizin düzenlenmesi için bu önemli.

21 Aralık tarihinde Güneş, Oğlak burcunda seyrine başladığında, bir şeyler kopuyor gibi görünebilir. Ailenizde bir kopukluk olabilir, kira artışları olabilir, finansal konularda sıkıntılar olabilir. Ailenizde sevgi ve güven ortamı mühim.

29 Aralık tarihinde Yeniay, Oğlak burcunda doğuyor. Bu Yeniay da Merkür’ün gölgesi altında olacak. Yeni bir plan ve projeniz varsa, tekrar ele alınması şansı doğabilir ya da yeni bir şans doğabilir. Her şeyde sağlamlık ve güvenilirlik ele alınırken yeni bir yıla adım attığınızı unutmayın. 2017 özellikle Mayıs ayından itibaren her şeyin düzelmesi için bir fırsat olacak. Her şey gönlünüzce olsun.
 

AKREP:

Sevgili Akrepler, 2 Aralık tarihinde Merkür, Oğlak burcunda seyrine başlıyor. İlişkilerinizde daha ciddi ölçülerde ve sorumluluk sahibi bir şekilde hareket etmeniz gerekiyor. Yakınlarınızla daha çok ilgilenip mali ve finansal konuları inceleyeceksiniz. İşten eğitim hayatınıza kadar olan konularda daha dikkatli davranıp 12 Aralık’a kadar halletmenizde yarar var. Bazı konularda ciddi düşünebilirsiniz. Sevdiklerinizle bir araya gelmek isteyeceksiniz. Daha özgür olmak istediğiniz halde meseleleri gözden geçireceksiniz.

14 Aralık tarihinde Dolunay, İkizler burcunda oluşuyor. Bir ev alımı ya da kiralama konularını finansal anlamda gözden geçirmeniz gerekliliğini ortaya koyacak. Bir destek arayışı içine girebilirsiniz. Merkür bu Dolunayı yönettiği için biraz hesap dışı hareket etmeniz gerekebilir.

19 Aralık tarihinde Mars, Balık burcunda olacak. Sevilme ihtiyacınız yoğunlaşırken bir yandan da aşkta etkin konumda da olmak isteyeceksiniz. Yanılmak istemiyorsunuz ve inişli çıkışlı ya da huzursuz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Karşılıklı olarak yanıma hali söz konusu olabilir. Çocuklarınızı yaratıcı işlere yöneltebilirsiniz. Bilinçli hareket etmenizde yarar var.

19 Aralık-4 Ocak tarihleri arasında Merkür geri hareket edecek. İşlerinizde uzun vadeli düşünmelisiniz, işlerinizi derlemek toparlamak anlamında daha dikkatli davranmalısınız. Bu geri hareketi br alışma süreci olarak yorumlayın. İlişkinizde fazlasıyla mesafeli davranıyor olabilirsiniz. Ancak tekrar gözden geçirme ve mola süresi olarak yorumlarsanız bu hareket daha verimli olabilir.

21 Aralık tarihinde Güneş, Oğlak burcunda olacak. Yakın çevreyle ilgili konular bir hayli etkili olacak. İş hayatınızın kendi içindeki yoğunluğu, biraz sizi yorabilir ve sorumluluk mutlaka gerekiyor. Her şeyi dikkatlice ele almakta yarar var.

29 Aralık’ta ise Yeniay, Oğlak burcunda doğacak. Merkür’ün geri hareketi de burada etkili olacak. Özellikle aşk hayatınız hakkında hemen karar vermemelisiniz. Biraz güvenlilik, uzun ömürlülük gibi olgular aşkta etkili olacak. Daha dikkatli bir şekilde bu Yeniay’ı değerlendirebilmelisiniz. Konuşurken ve eyleme geçerken daha dikkatli davranın ve kendinize yüklenmeyin. Her şey gönlünüzce olsun.
 

YAY:

Sevgili Yaylar, 2 Aralık tarihinde Merkür, kazanç evinizde, Oğlak burcunda seyrine başlıyor. Tutumluluk haliyle birlikte işlerinizi ve maddi konuları bir düzene oturtmak istiyorsunuz, alışverişlerinizi düzenliyorsunuz. Eğer 12 Aralık tarihine kadar maddi anlamda düzene koymanız gereken şeyler varsa, bunları önemsemelisiniz. Her şeyi kalıplar içerisinde ele alıyorsunuz. İşinizle ilgili görüşmeler olabilir, bu görüşmeleri dikkate alarak her şeyi ılımlı bir şekilde ele almalısınız. İkili ilişkilerde ve işinizde maddiyatı çok daha fazla öne alacaksınız. Ancak çok da karamsar olmamalısınız. İkili ilişkide ise sizin için güvence, maddi ve manevi anlamda yarınlara dönük hareket edeceksiniz.

14 Aralık’ta Dolunay, İkizler burcunda oluşuyor. Evlilik, finansal konular, miras, para alışverişi gibi konularda hesabınızı çok iyi bilmeniz lazım. Karşınızdaki kişinin iş durumunu incelemelisiniz. Hangi konularda anlaşamadığınıza tekrar bakmalısınız. Belki de bazı konuları halledebilmek için çok daha dikkatli göz atmalısınız. Kararlarınızın üzerinden tekrar geçmeniz gerekebilir. Buyurgan davranan bir partner sizi rahatsız edebilir. Garanti ve güvence arzusu yoksa eğer Dolunay rahatsız edebilir.

19 Aralık tarihinde Mars, Balık burcunda seyrine başlıyor. Ailevi ilişkilerde bir yandan hedeflerinizi görürken, bir yandan suistimal edildiğinizi hissettirebilirsiniz. Herkes kendini düşünüyormuş gibi hissedebilirsiniz. Aile büyükleri de sizin iyi niyetinizden yararlanıyor olabilir. Evin içinde bazı fedakarlıklar ve özveri gerekebilir. Kimsenin kimseyi zorla hayatına kast etme hakkının olmadığının farkında olun.

Aynı gün, 4 Ocak 2017’ye kadar sürecek olan Merkür’ün geri hareketi başlıyor. Finansal konular çok önemli, hesabınızı bilmeniz gerekiyor. Mali konularda doyumsuz bir gidişatını varsa, işinizden gelen gelir yetersizse, evinizden gelen destek azsa dikkatli olmalısınız. Eski borçlar gündeme gelebilir. Biraz daha ciddiyetle olaylara hakim olmalısınız. İlkeleriniz perspektifinde hareket etmenizde yarar var.

21 Aralık tarihinde Güneş, Oğlak burcunda olacak. Hemen hemen ayın genelinde kazanç bir hayli etkiliyken, burada da yarınlarınızın güvence altında olması ortaya çıkıyor. Her şeyi iyi niyetli düşünme haliniz biraz azalıyor.

29 Aralık tarihinde Yeniay, Oğlak burcunda doğacak. Para konusunda dikkatli olmanızı işaret edecek bu Yeniay, oldukça önemli. Ailenizin masrafları dikkatlice planlanmazsa, borçlar sizi biraz sıkıştırabilir. Para, bütçe ayarlanması ve kişisel girişimlerin planlanması yönünde oldukça etkili. Her şey gönlünüzce olsun.
 

OĞLAK

:Sevgili Oğlaklar, 2 Aralık tarihinde Merkür burcunuzda seyrine başlıyor. Önümüzdeki süreç içerisinde kişisel anlamda ortaya koymak istediğiniz plan ve projeleriniz varsa, bunları derleyip toparlamanızda yarar var. Alışkın olduğunuz bir geçiş olduğu için, güven gibi olgular doğrudan zihninize etki ediyor. Yoğun bir çalışma temposundasınız, eksik kalanları dikkatle tekrar ele almalısınız.

14 Aralık tarihinde Dolunay, İkizler burcunda oluşuyor. Çalışma hayatınızda ve günlük hayatınızda durumunuzu gözden geçirip ciddiyetle işinizi yapıyorsunuz. Eşinizden ilgi bekleyip değerlerinize sıkıca sarılıyorsunuz. Maddi açıdan da aynı şekilde rahatlamak istiyorsunuz.

19 Aralık tarihinde Mars, Balık burcunda seyrine başlıyor. Bu seyir, bir yanıyla kişinin girişimde bulunması ve aktif olmasını gösterse de, bazen duygular işin içine girebiliyor. Mars-Balık biraz iç huzursuzluk ortaya çıkartabilir. Sizi geriye çekebilir, kendinizden yana düşünmenize neden olabilir. Hedeflerinizin çok iyi çizilmesi gerekiyor. Önünüze daha sonra yanlış verdiğiniz kararlar olarak çıkmaması için bugünkü hareket ve eylemlerinizi dikkatle ele almalısınız.

Aynı gün başlayan Merkür gerilemesi, 4 Ocak’a kadar sürecek. Kişisel anlamda ve her türlü konuda planlarınızı gözden geçirmenizi işaret ediyor bu enerji. Belki de karar verip uygulamaya geçtiğiniz bir iş, keyifsizlik yaratabilir. Dışarıdan gelen beğenileri bir miktar sekteye uğratabilir. Nelerin eksik olduğunu incelemeniz gerekiyor. Önemli kararları yeniden ele almalısınız. Ani çıkan iş veya fırsatları beklemede kalarak her yönüyle incelemelisiniz.

21 Aralık’ta Güneş, Oğlak burcunda seyrine başlıyor. İş hayatından aile yaşamına kadar her konuda bu hareket etkili olacak. Prensipli hareketler ve görev bilinciniz yüksek olduğu için bu dönemi oldukça verimli geçireceksiniz.

29 Aralık’ta ise Yeniay, Oğlak burcunda doğacak. Bu Yeniay ise, Merkür’ün geri hareketiyle örtüştüğü için, her şeyi tekrar ele almanızı işaret ediyor. Karamsar düşünmek yerine, gücünüz nispetinde hareket etmelisiniz. Yeni bir yıla girmenin umutlarını taşıyorsunuz. Hayatınıza nelerin girdiğini, neler yaşadığınızı inceleyecek ve sizi zayıf düşüren durumları inceleyeceksiniz. Her şey gönlünüzce olsun.
 

KOVA:

Sevgili Kovalar, 2 Aralık tarihinde Merkür, Oğlak burcunda seyrine başlayıp 19 Aralık’ta gerileyecek. Bu 10 günlük süre içerisinde aşk hayatınız, finansal ve duygusal konularda son bir yıla bakıp kimlerle ilişkilerinizde sorunlar yaşadığınızı sorgulayacak ve bunu duygusallıktan uzak bir şekilde inceleyeceksiniz. Planlar yapıp bunları gerçekleştirmek istiyorsunuz. Sabırlı olmaya çalışmanız gerekiyor. Bu ay en fazla üzerinde durduğumuz konu, zihin sağlığımız olacak. Kendinizi sakinleştirmeniz gerekiyor. Geçmiş gözlerinizin önünden geçip zihninizi sorgulayacak. Bazı şeylerin ufacık sebeplerle sona erdiğini inceleyip gözden geçireceksiniz.

14 Aralık’ta Dolunay, İkizler burcunda oluşuyor. Burada aşk hayatınızı ele alıp iletişimi inceleyeceksiniz. Aşk hayatınızla ilgili konularda gizli bir şeylerin olduğu gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Şu anki gelişim sizi tatmin etmiyor olabilir. Aile sağlığınız da çok önemli. Şu an için önemli olan, her günü yeni bir mucize olarak değerlendirebilmek. Üzerinizde olan baskıdan kurtulabilmek için daha esnek düşünmelisiniz.

19 Aralık tarihinde Mars, Balık burcunda seyrine başlıyor. Mali konularda aktif olmaya hazırsınız ama hesabınızı çok iyi bilmeniz gerekiyor. Beklenmedik masraflar çıkabilir. İç huzursuzluk ya da hesabın uymaması haliyle karşılaşılabilir. Elinizden bir para çıkabilir. Çok iyi bir bütçe çerçevesinde değerlendirmenizde yarar var.

19 Aralık-4 Ocak 2017 tarihlerinde Merkür, Oğlak burcunda geriliyor. Fiziksel kaygılardan, amacınızı ne kadar gerçekleştirip gerçekleşmediğinize kadar birçok şeyi düşünüyorsunuz. İş hayatınızla ilgili başarısızlıkları yansıtmak istemiyorsunuz. Yarım kalan işleri bitirmek, yoğunluğu ayarlamak, beden sağlığınızı önemsemek oldukça mühim.

21 Aralık tarihinde Güneş, Oğlak burcunda seyrine başlıyor. Bu da, iç dünyanızda birçok meseleyi baskı halinde hissetmenizi sağlıyor. Zaman olgusu engel çıkartıyor. Belki yeni bir proje sunabilirsiniz. Bir şeyler sizi disiplin ediyor olabilir. Sağlığınızı önemseyeceksiniz.

29 Aralık tarihinde Yeniay, Oğlak burcunda doğacak. Mali konular önem kazanacak. Sıkıntılar ortaya çıkabilir. Manevi anlamda yoğunluk ve sıkkınlık yaşıyorsanız, olayları kendi çıkarlarınızı dikkate alarak incelemekte yarar var. Sizin gibi düşünmeyen insanlar sizi zorluyor olabilir. Şu an karşınıza çıkan fırsatları da iyice düşünmelisiniz. Plan ve projelerinizi bu Yeniay’da ele alıp adımlar atmaya çalışmalısınız. Güvenilirlik oldukça mühim. Her şey gönlünüzce olsun.

BALIK:

Sevgili Balıklar, 2 Aralık tarihinde Merkür, Oğlak burcunda seyrine başlıyor. Sağlamlık ve güvenilirlik her konuda oldukça değerli. Yaşadığınız son bir yıla bakıp ailenizden ikili ilişkilere kadar birçok konuyu dikkatlice ele alacaksınız. Plan ve projelerinizi gerçekleştirmede önünüze gelen birçok engelle karşılaşmış olabilirsiniz. Ancak bu Merkür-Oğlak’ta öncelikli ilişkilerinizi geri hareket başlamadan ele almalısınız. Eşinizin eleştirel yapısı önünüze set koyuyor olabilir.

14 Aralık tarihinde Dolunay, İkizler burcunda oluşuyor. Geleceğinizin garantiye alınması için her konuda sahiplenilme ihtiyacı duyup biraz hassas davranıyorsunuz. Eviniz ve ailenizle ilgili gelişmelerle karşılaşacaksınız. 2017’nin sizin işinize yarayacağını düşünmelisiniz.

19 Aralık tarihinde Mars, 2 yıl sonra burcunuzda olacak. Geçtiğimiz iki yıl boyunca neler yaşadığınızı düşünüp, hangilerini gerçekleştirip gerçekleştiremediğinizi düşünecek ve bunları inceleyeceksiniz. Mars, sizi aktive ederken yaratıcı becerileriniz ve hobilerinizi dış dünyaya sunmaktan çekinmemelisiniz. İleriye dönük düşünüp planlarınızı gözden geçirmelisiniz. Bu tekrar düşünme hali.

19 Aralık-4 Ocak tarihleri arasında yeniden etkili olacak Merkür, geri hareketini bu tarihler arasında gerçekleştirecek. Sosyal ilişkileriniz gözden geçirip sizi üzen veya rahatsız eden kişileri ele alarak kimlerin sizi desteklediğini dikkatle inceleyeceksiniz. Maddi açıdan ne durumda olduğunuzu da gözden geçireceksiniz.

21 Aralık tarihinde Güneş, Oğlak burcunda olacak. Sosyal ilişkiler, iş hayatı, becerileri sergileme arzusu ön plana çıkacak ancak, bir proje değişime uğrayabilir. Bunun bir altyapısı ya da ön hazırlığı gerçekleşebilir. Alanında uzman kişilerle iletişime geçebilirsiniz. Düzgün, garantili adımlar atmak istiyorsunuz. Yeniden bakma hali, bundan sonraki adımlar için oldukça önemli.

29 Aralık tarihinde Yeniay, Oğlak burcunda doğacak. İşinizden memnun olup olmadığınızı inceleyip, hedeflerinizi inceleyeceksiniz. Arkadaşlık ilişkilerinizde özellikle size destek veren dostluklara ihtiyaç duyacaksınız. Bir iş teklifi aldıysanız Ocak ayının ortasında başlayabilirsiniz. Bir arkadaşınız ya da konusunda etkili bir kişi size destek olabilir. Hangi yolda yürüyeceğinizi tespit etme konusunda bu Yeniay epey etkili. Her şey gönlünüzce olsun.



Yorumlar (0)
15
açık
Günün Anketi Tümü
En Çok Sevdiğiniz Renk Hangisi?
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:18
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
1. Galatasaray 30 81
2. Fenerbahçe 30 79
3. Trabzonspor 30 49
4. Beşiktaş 30 46
5. Kasımpasa 30 43
6. Başakşehir 30 42
7. Rizespor 30 42
8. Antalyaspor 30 41
9. A.Demirspor 30 39
10. Alanyaspor 30 39
11. Sivasspor 30 38
12. Samsunspor 30 36
13. Kayserispor 30 36
14. Ankaragücü 30 33
15. Hatayspor 30 33
16. Konyaspor 30 33
17. Gaziantep FK 30 31
18. Karagümrük 30 30
19. Pendikspor 30 29
20. İstanbulspor 30 13
Takımlar O P
1. Eyüpspor 27 64
2. Göztepe 27 56
3. Sakaryaspor 27 47
4. Ahlatçı Çorum FK 27 45
5. Kocaelispor 27 45
6. Bodrumspor 27 44
7. Boluspor 27 43
8. Bandırmaspor 27 41
9. Gençlerbirliği 27 40
10. Erzurumspor 27 37
11. Ümraniye 27 33
12. Keçiörengücü 27 32
13. Manisa FK 27 31
14. Şanlıurfaspor 27 27
15. Tuzlaspor 27 27
16. Adanaspor 27 27
17. Altay 27 15
18. Giresunspor 27 7
Takımlar O P
1. Arsenal 28 64
2. Liverpool 28 64
3. M.City 28 63
4. Aston Villa 29 56
5. Tottenham 28 53
6. M. United 28 47
7. West Ham United 29 44
8. Brighton 28 42
9. Wolves 28 41
10. Newcastle 28 40
11. Chelsea 27 39
12. Fulham 29 38
13. Bournemouth 28 35
14. Crystal Palace 28 29
15. Brentford 29 26
16. Everton 28 25
17. Luton Town 29 22
18. Nottingham Forest 29 21
19. Burnley 29 17
20. Sheffield United 28 14
Takımlar O P
1. Real Madrid 29 72
2. Barcelona 29 64
3. Girona 29 62
4. Athletic Bilbao 29 56
5. Atletico Madrid 29 55
6. Real Sociedad 29 46
7. Real Betis 29 42
8. Valencia 28 40
9. Villarreal 29 38
10. Getafe 29 38
11. Las Palmas 29 37
12. Osasuna 29 36
13. Deportivo Alaves 29 32
14. Mallorca 29 30
15. Rayo Vallecano 29 29
16. Sevilla 29 28
17. Celta Vigo 29 27
18. Cadiz 29 22
19. Granada 28 14
20. Almeria 29 13