Piramit Haber

Yürenç: Daha yapacak çok işimiz var

Yerel

Şırnak İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Selahattin Yürenç, Şırnak’ta spor adına daha yapacak çok işleri olduğunu söyledi.        Şırnak İl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne...

Şırnak İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Selahattin Yürenç, Şırnak’ta spor adına daha yapacak çok işleri olduğunu söyledi.

Şırnak İl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne yaklaşık bir sene önce atanan Selahattin Yürenç, çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Bir yıllık süre içinde 600 olan faal sporcu sayısını yüzde yüz arttırarak bin 243’e çıkardıklarını söyleyen Müdür Selahattin Yürenç, “Sadece merkezde olan gençlik merkezi sayımıza iki gençlik merkezi daha ekleyerek bir yıl içinde gençlik Deneme Bonusu merkezi sayımız üçe çıktı. Şu an merkez, Cizre ve Silopi’de gençlik merkezlerimiz aktif olarak çalışıyor. 460 olan üye sayımızı 1783’e çıkardık. Kick boks branşında milli antrenörümüz Zahit Sevinik Slovakya’dan altın madalyalarla döndü. Wuhsuda Türkiye 3.lüğü aldık. Halterde M. Salih Yardımcı Türkiye şampiyonu oldu. Milli sporcumuz Hurşit Atak halterde ülkemizi Londra Olimpiyatları'nda temsil etti." dedi.

Selahattin Yürenç, şöyle devam etti: “Spor salonumuz sivil toplum, halkımız, ve tüm kamu kurum personelleri tarafından 7 gün 24 saat kullanılmakta olup taleplere yetişmekte zorlandığımız zamanlar çok oldu. İlimizde gençlik yürüyüşü yaptık. Daha yapacak çok işimiz var.”
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.