Piramit Haber

Yılmaz, İnşaat Mühendisleri Odası'nı ziyaret etti

Yerel

Gaziantep Özel İdare Genel Sekreteri Cafer Yılmaz, İnşaat Mühendisleri Odası'nı ziyaret etti. Başkan Melih Meriç ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Yılmaz, sektörün sorunlarıyla ilgili bilgiler aldı. Gaziantep İnşaat Mühendisleri...

Gaziantep Özel İdare Genel Sekreteri Cafer Yılmaz, İnşaat Mühendisleri Odası'nı ziyaret etti. Başkan Melih Meriç ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Yılmaz, sektörün sorunlarıyla ilgili bilgiler aldı.

Gaziantep İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Melih Meriç ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Yılmaz, inşaat sektörünün sorunlarını masaya yatırarak çözüm yolları konusunda bilgi alışverişinde bulundu. Yılmaz, sivil toplum kuruluşlarıyla yakın temasta bulunmanın önemine dikkat çekerek, Betpas "Her zaman işbirliğine hazırız." dedi.

Meriç de Yılmaz’ın ziyaretinin önemli olduğuna dikkat çekerek, “Sivil toplum kuruluşlarıyla kamu kuruluşlarının sorunların çözümü bağlamında işbirliği içerisinde bulunması çok önemlidir. Bu açıdan Sayın Yılmaz’ın ziyaretini önemsiyoruz. İnşaat sektörü bilindiği gibi lokomotif bir sektördür. İçerisinde onlarca ayrı meslek grubu yer almaktadır. Özellikle de son dönemlerde arsa sıkıntısı, akabinde konut sıkıntısı gündemde yerini korumaktadır. Bu ve benzeri konularda görüş alışverişinde bulunduk.” açıklamasını yaptı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.