Piramit Haber

Yıldırım Belediyesi'nden sahipsiz hayvanlar için tedavi merkezi

Yerel

Bursa Yıldırım Belediyesi Veteriner İşleri Hizmet Birimi Sahipsiz Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi hizmete girdi. Açılış töreninde Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin’in yanı sıra; AKP Yıldırım İlçe Başkanı Hüdai Yazıcı, Türkiye...

Bursa Yıldırım Belediyesi Veteriner İşleri Hizmet Birimi Sahipsiz Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi hizmete girdi.

Açılış töreninde Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin’in yanı sıra; AKP Yıldırım İlçe Başkanı Hüdai Yazıcı, Türkiye Hayvan Sevenler Derneği Bursa Şube Başkanı Zehra Çelikkol, belediye meclis üyeleri, muhtar ve vatandaşlarda hazır bulundu.

Törende konuşma yapan Türkiye Hayvan Sevenler Derneği Bursa Şube Başkanı Zehra Çelikkol, hayvanların da birer canlı olduğunu onların da yaşam hakkına sahip olduklarını belirterek, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin’e böylesi anlamlı bir projeye imza attığı Safirbet için 'teşekkür' ettiğini kaydetti.

Açılış kurdelesini kesen Başkan Keskin ise sahipsiz hayvanların sıcacık bir yuva imkânı sunan Doğal Hayvan Barınağı bünyesinde Veteriner İşleri Birimi ve Tedavi Merkezi’nin de hizmet vereceğini ifade etti. Başkan Keskin ayrıca, “Belediyecilik salt asfalt ve yol gibi fiziki projeler üretmekten ibaret değildir. Ben ve ekibim göreve geldiğimiz günden bugüne sayısız fiziki ve sosyal projeye imzamızı attık. Bugün aynı zamanda 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü. Böylesi bir günde açılışını yaptığımız Veteriner İşleri Hizmet Birimi Sahipsiz Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’yle de sokak hayvanlarının kısırlaştırılması, gerekli aşı ve tedavilerinin yapılması gibi ihtiyaçları uzman veteriner hekimler tarafından yapılacaktır. ” dedi.


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.