Piramit Haber

Voleybol Türkiye Kupası maçları İnegöl’de oynanacak

Yerel

İnegöl Belediye Başkanı ve Belediyespor Onursal Başkanı Alinur Aktaş, Voleybol Türkiye Kupası maçlarının İnegöl’de oynanacağını söyledi. Aktaş, cuma günü saat 18.00’da İnegöl Kapaslı Spor Salonunda oynanacak olan İnegöl Belediyespor...

İnegöl Belediye Başkanı ve Belediyespor Onursal Başkanı Alinur Aktaş, Voleybol Türkiye Kupası maçlarının İnegöl’de oynanacağını söyledi. Aktaş, cuma günü saat 18.00’da İnegöl Kapaslı Spor Salonunda oynanacak olan İnegöl Belediyespor - Anadolu Üniversitesi arasındaki voleybol maçına tüm ilçe halkını davet etti.

Belediyespor Başkanı Adem Tayyar ile belediyespor sekreteri Ahmet Bayhan’ın ziyaretinde konuşan Başkan Aktaş, ilçede salon sporlarına büyük destekler verdiklerini kaydetti. Aktaş, “İnegöl Belediyespor marifeti ile salon sporlarının yayılması, ilçemizde sadece futbol değil futbol branşınsın dışındaki sporlara ilgi ve alakanın artması için elimizden gelen bütün gayretleri gösteriyoruz. Çok değerli kulüp başkanımız, kulüp yöneticilerimiz ve belediyemiz bu konuyla alakalı büyük çaba harcıyor. Hem farklı 7 branşta hem de herkes için spor kapsamında bay-bayan her yaş grubundaki insanlara spor yaptırmayı öncelikli hedef olarak kabul ediyoruz.” dedi.

Bu sene 2. Ligde mücadele edecek olan İnegöl Belediyepor voleybol takımının iddialı olduğuna vurgu yapan Aktaş, “Bu konuda gayet iddialıyız. İnşallah önemli takımları İnegöl’de ağırlayacağız. Hedefi olan bu takımla Deneme Bonusu bu sene önemli başarılara imza atmak istiyoruz.” diye konuştu.

Belediyeporun çalışmalarıyla beraber farklı organizeleri de şehre taşıyarak, bu sporlara olan ilgi ve alakayı da artırmak istediklerini ifade eden Başkan Aktaş, şunları kaydetti:

“Bu sene Voleybol Türkiye Ligi C grubu maçları şehrimizde oynanacak. C grubunda İnegöl Belediyespor’un yanında, Ted Kolejliler, Anadolu Üniversitesi ve Pelenkoğlu Spor takımları bulunmaktadır. Tabi Pelekoğlu Spor ligden çekilmiştir. C grubundaki müsabakalar 5-6-7 Ekim tarihlerinde İlçe Spor ve Gençlik Hizmetleri Kapalı Spor Salonunda oynanacaktır. Bizler de elimizden gelen desteği esirgemeyeceğiz. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri oynanacak maçların ilki Anadolu Üniversitesi ile İnegöl Belediyespor arasında saat 18.00’da oynanacaktır. Şehrimizde voleybola her geçen gün ilgi ve alaka artmaktadır. Biz; tüm voleybol severleri Türkiye kupası maçlarını özellikle de İnegöl Belediyespor’un maçlarını takip edip destek vermeye çağırıyoruz. Bu marlar, yaklaşık 1,5 hafta sonra başlayacak olan Voleybol Ligleri öncesinde de takımımız için iyi moral ve iyi bir test olacaktır.”

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.