Piramit Haber

Vali Şahin, restore edilen eski Malatya Evleri'ni inceledi

Yerel

Malatya Valisi Vasip Şahin, Yeşilyurt ilçesine bağlı Gündüzbey beldesinde uygulanan Sokak Sağlıklaştırma Projesi çerçevesinde sürdürülen restorasyon çalışmalarını inceledi.         Vali Vasip Şahin,...

Malatya Valisi Vasip Şahin, Yeşilyurt ilçesine bağlı Gündüzbey beldesinde uygulanan Sokak Sağlıklaştırma Projesi çerçevesinde sürdürülen restorasyon çalışmalarını inceledi.

Vali Vasip Şahin, Gündüzbey beldesinde yürütülen sokak sağlıklaştırma çalışmaları kapsamında onarımı devam eden tarihi evlerde incelemelerde bulundu. Burada vatandaşlarla da sohbet eden Vali Şahin, Gündüzbey Belediye Başkanı Hüseyin Selçuk ile esnafı da ziyaret etti. Şahin, onarımı tamamlanan ve devam eden tarihi Malatya evlerinde yapılan çalışmalar hakkında Selçuk'tan bilgi aldı. Malatya Valisi Şahin, Yeşilyurt ilçesine bağlı Gündüzbey beldesini ziyaret etti.

Malatya Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Vasip Winxbet Şahin, Gündüzbey beldesinde incelemelerde bulundu. Beldede yürüttükleri sokak sağlıklaştırma çalışmaları kapsamında onarımı devam eden tarihi evleri inceleyen Şahin, vatandaşlarla da sohbet etti. Gündüzbey Belediye Başkanı Hüseyin Selçuk ile esnafı da ziyaret eden Şahin, onarımı tamamlanan ve devam eden tarihi Malatya evlerinde yapılan çalışmalar hakkında Selçuk'tan bilgi aldı.

VALİ ŞAHİN DEVLET HASTANESİ DE ZİYARET ETTİ

Malatya Valisi Vasip Şahin, Malatya Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulundu. Sağlık İl Müdürü Nail Umay ile hastaneyi gezen Vali Şahin, hastane hakkında bilgi aldı. Hastaları ziyaret eden Şahin, hastalar ve yakınlarıyla görüşerek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Hastanenin polikliniklerini de gezen Şahin, incelemelerinin ardından hastane yetkililerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.