Piramit Haber

ÜTSO Başkanı Şimşek: Ekonomide dededen kalma kurallar artık geçersiz

Yerel

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası (ÜTSO) Başkanı Hasan Şimşek, ekonomide dededen kalma kurulların artık geçersiz olduğunu değişime ayak uydurmanın en önemli yolunun ise eğitimden geçtiğini söyledi.        Şirket...

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası (ÜTSO) Başkanı Hasan Şimşek, ekonomide dededen kalma kurulların artık geçersiz olduğunu değişime ayak uydurmanın en önemli yolunun ise eğitimden geçtiğini söyledi.

Şirket eğitim uzmanı Ahmet Şerif İzgören, ÜTSO'nun davetlisi olarak geldiği Ünye'de iş adamları ve öğrencilere 'Mücadele Ruhu, Girişimcilik, Bilgi, Proje Yönetimi, Liderlik' konulu seminer verdi. ÜTSO Rifat Hisarcıklıoğlu Salonu'ndaki seminere İl Genel Meclisi üyesi Fahri Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çamyar, Avrupabet iş adamları, ÜTSO üyeleri ve öğrenciler katıldı.

ÜTSO Başkanı Hasan Şimşek'in kısa açılış konuşmasının ardından kürsüye gelen şirket eğitim uzmanı Ahmet Şerif İzgören, katılımcılara iş hayatı konusunda tavsiyelerde bulundu.

İzgören, "Meslek yaşantınızda kimse sizin hakkınız yiyemez. Hakkınızı yiyecek biri varsa o da sizsiniz." ifadelerini kullandı. Kendi yaşamında tanık olduğu ilginç örneklerle konuşmasını zenginleştiren İzgören, katılımcıları bilgilendirdi, soruları cevaplandırdı.

Seminerin ardından Casino siteleri ÜTSO Başkanı Hasan Şimşek, günün anısına İzgören'e bir plaket takdim etti.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.