Piramit Haber

Uluslararası Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı açılıyor

Yerel

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 5 Ekim Cuma Günü açılışı yapılacak olan 3. Uluslararası Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı’na Antalyalıları davet etti.        Konyaaltı Belediyesi yanında,...

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 5 Ekim Cuma Günü açılışı yapılacak olan 3. Uluslararası Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı’na Antalyalıları davet etti.

Konyaaltı Belediyesi yanında, 5-14 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan 3. Uluslararası Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı’nın hazırlıkları tamamlandı. Belediyenin yanında bulunan 4 bin 650 metrekarelik alan üzerine 3 dev çadır kuruldu. İlk 2 çadırda kültür, eğitim yayınlarından oluşan 100 stant, sanat galerileri, sivil toplum kuruluşları, engeliler ve çocuklar için okuma salonları oluşturuldu. 3. çadır ise panel, söyleşi ve imza günlerinin yapılacağı konferans salonu olarak düzenlendi.

Konyaaltı’nın, kültür ve sanat şehri olma yolunda önemli mesafeler Bahis Siteleri aldığını söyleyen Başkan Böcek, bu seneki kitap fuarına 150 bin kitapseverin katılımını beklediklerini ifade etti. Fuarın ana temasının ‘İnsanı Okumak’ olduğunu vurgulayan Böcek, “'Okumak Lazım' sloganıyla çıktığımız ilk kitap fuarımıza 22 bin ziyaretçi, 'Akdeniz’i Yazmak' sloganıyla devam ettiğimiz ikinci kitap fuarımıza 93 bin ziyaretçi katılmıştı. Bu sene 'İnsanı Okumak' sloganıyla üçüncüsünü düzenleyeceğimiz fuarımıza 150 bin ziyaretçinin katılmasını bekliyoruz.” dedi.

Başkan Böcek, fuara, yerli ve yabancı 63 yazarın katılacağını söyledi. 22 ülkenin katılacağı 3. Uluslararası Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı, her gün 10.00-21.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Başkan Böcek, 5 Ekim Cuma Günü Saat 11.00’de açılışı gerçekleştirilecek fuara, bütün kitapseverleri davet etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.