Piramit Haber

Tüketici Koruma Derneği: Yeni zamlar orta sınıfı sıkıntıya sokacak

Yerel

Malatya Tüketici Eğitim ve Koruma Derneği Başkanı Ali Düzova, son dönemde yapılan zamların orta sınıfı ciddi anlamda sıkıntıya sokacağını söyledi.        Ali Düzova, Malatya Gazeteciler Cemiyeti'nde...

Malatya Tüketici Eğitim ve Koruma Derneği Başkanı Ali Düzova, son dönemde yapılan zamların orta sınıfı ciddi anlamda sıkıntıya sokacağını söyledi.

Ali Düzova, Malatya Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında, vatandaşların büyük bir bölümünün bankalardan aldıkları ihtiyaç kredilerinin taksitlerini ödemeye çalıştığını söyledi.

Düzova, "Kredilerini ödemede ciddi sıkıntılar yaşayan vatandaşlar, şimdi de yapılan zamlarla Kolaybet karşı karşıya kaldı. Önümüzdeki dönem bu zamlar nedeniyle vatandaşların daha ciddi sorunlar yaşayacağından endişe ediyoruz. İfade etmek zorundayım, daha zor günler vatandaşı bekliyor. Yeni zamlar orta sınıfı ciddi anlamda sıkıntıya sokacak. Elbette ki hükümetin kendine göre gerekçeleri vardır. Ancak vatandaşın durumunun da göz önüne alınması gerekir." diye konuştu.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.