Piramit Haber

TGF Başkan adayı Yerlikaya'dan Başkan Kurtulan’a ziyaret

Yerel

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanlığı’na adaylığını açıklayan eski Olimpiyat, Dünya ve Avrupa Şampiyonu milli güreşçi Hamza Yerlikaya, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret etti.     Türkiye...

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanlığı’na adaylığını açıklayan eski Olimpiyat, Dünya ve Avrupa Şampiyonu milli güreşçi Hamza Yerlikaya, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret etti.

Türkiye Güreş Federasyonu (TGF) seçimleri öncesi destek turlarına çıkan eski milli güreşçiyi makamında misafir eden Başkan Kurtulan, Uluslararası Güreş Federasyonları Birliği tarafından ‘Asrın Güreşçisi’ unvanına layık görülen Yerlikaya’ya TGF adaylığının hayırlı olmasını diledi.

Mustafakemalpaşa’da ata sporuna olan ilginin son yıllarda yaygınlaştığını söyleyen Başkan Kurtulan, Belediyespor’un da bu branşta başarılı sporcular yetiştirerek, ulusal ve uluslararası şampiyonalarda önemli başarılar kazandığını dile getirdi.

Güreşe hizmet etmenin bir sorumluluk olduğuna işaret eden Başkan Kurtulan; “Atalarımızdan bugünlere gelen bu güzel mirası yarınlara taşımak Safirbet görevimizdir. Bunun içinde el birliği ile çalışmalı, gelecek nesillere her yönden gelişmiş spor salonlarında hizmet vermenin yolunu açmalıyız. Spor yaşamı boyunca milletimize büyük sevinçler yaşatmış olan milli güreşçimize Türkiye Güreş Federasyonu seçimlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Hamza Yerlikaya ise Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a güreşe verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek; “ Hepimizin ortak hedefi ata sporumuzu tüm dünyada güzel bir şekilde temsil edebilmek. Güreşe olan borcumuzu ödeyebilmek için bu yola çıktık. Güreşte başarılara özlem duyan bir halkımız var. Göreve geldiğimiz taktirde sizlerinde desteği ile ata sporumuz altın çağlarına geri dönecektir” diye konuştu.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.