Piramit Haber

Tatvan'da sentetik çim sahanın çalışmaları devam ediyor

Yerel

Bitlis’in Tatvan ilçesinde yapılacak olan sentetik çim yüzeyli futbol sahasının yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.    Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından,...

Bitlis’in Tatvan ilçesinde yapılacak olan sentetik çim yüzeyli futbol sahasının yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, Tatvan'da yapımı devam eden sentetik çim yüzeyli futbol sahasının yapım çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Kaymakam Erkan, Tatvan’da yapımı devam eden sentetik çim yüzeyli futbol sahası, tel örgü ve portatif tribünün yapım aşamasının 29 Ekim 2012 tarihine kadar tamamlanacağını kaydetti. Makamında gazetecilere açıklama yapan Erkan, şöyle konuştu:

“Yüklenici firmayla 19 Temmuz 2012 tarihinde sözleşme imzalanarak, 23 Temmuz 2012 tarihinde yer teslimi yapıldı. İhale Supertotobet tutarı 556 bin lira tutarında olan tesis, 8 bin 736 metrekarelik alana 6 bin 500 metrekare oynanabilir alan ve 4 kulvarlı parkuru, 2 yedek kulübe, 1 sağlık kulübesi ve saha ekipmanları olacak. Üstü kapalı 500 kişilik yeni tribün yapıldı. Mevcut olan 500 kişilik tribünü de değerlendirdik. İki katlı idari bina yapılacak ve içinde soyunma ile hakem odası ve kafeteryası olacak. Saha, UEFA'nın Star 2 Belgesi standartlarına uygun şekilde ve İkinci Lig maçlarının oynanabileceği standartta olacak. İhtiyaç dahilinde 500 veya 600 kişilik bir tribün daha eklemeyi düşünüyoruz.”
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.