Piramit Haber

Silvan Özel İhsan Arslan Koleji'nden isim sahibine vefalı davranış

Yerel

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde faaliyet gösteren Özel M. İhsan Arslan Koleji, okula ismini veren M.İhsan Arslan'ı Ankara’daki evinde ziyaret etti. Okul Müdürü Cem Bektaş, Güldeste Eğitim A.Ş. Şirket Müdürü Aziz Konca, okul velilerinden...

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde faaliyet gösteren Özel M. İhsan Arslan Koleji, okula ismini veren M.İhsan Arslan'ı Ankara’daki evinde ziyaret etti.

Okul Müdürü Cem Bektaş, Güldeste Eğitim A.Ş. Şirket Müdürü Aziz Konca, okul velilerinden Yakup Çelik'in katıldığı ziyarette, Arslan’a yeni eğitim öğretim yılındaki hedeflerle ilgili bilgi verildi. Okul Müdürü Cem Bektaş, böyle bir hizmet müessesini Silvan'a kazandırdığı için Arslan’a teşekkür etti. Kurumun yeni eğitim sistemine hem fiziki altyapı hem de öğretim Mariobet stratejileri açısından tamamen hazır olduğunu ifade eden Bektaş, yeni eğitim öğretim yılında Türkiye çapında başarı hedeflediklerini ve bunun için herkesten destek beklediklerini belirtti. Bektaş, öğrenciler tarafından M.İhsan Arslan'a hitaben yazılan şükran mektuplarını da okudu. Hayırsever işadamı, ziyaretçilerin nazik ve vefalı tavırlarından son derece hoşnut kaldığını belirtti. Arslan, okulun Silvan için çok önemli hizmetlere vesile olduğunu ve okulun tüm ihtiyaçlarıyla ilgili desteğinin süreceğini ifade etti.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.