Piramit Haber

Siirt'teki su sıkıntısı 12 Ekim'de bitecek

Yerel

Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, kentte yaşanan içme suyu sıkıntısını kiraladıkları 6 tanker ile aşmaya çalıştıklarını söyledi. Tankerlerin evlere su taşımasından dolayı kentte yol yıkama ve sulama çalışmalarının aksadığını...

Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, kentte yaşanan içme suyu sıkıntısını kiraladıkları 6 tanker ile aşmaya çalıştıklarını söyledi.

Tankerlerin evlere su taşımasından dolayı kentte yol yıkama ve sulama çalışmalarının aksadığını söyleyen Belediye Başkanı Sadak, vatandaşların toz içinde kalmasının mazereti olamayacağını, su sıkıntısının 12 Ekim'de biteceğini kaydetti. Ekim ayı Belediye Meclis Toplantısı Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak başkanlığında yapıldı. HESKO kaynağındaki Klasbahis su seviyesinin düşmesi ve Botan istasyonunda meydana gelen arıza nedeniyle su sıkıntısı olduğunu belirten Sadak, kentin bir çok mahallesine gün aşırı veya iki günde bir içme suyu verildiğini vurguladı. Sadak, 12 Eylül Cuma günü boru döşeme çalışmasının biteceği ve su sıkıntısının ortadan kalkacağına dikkati çekti. Sadak, doğalgaz, TEDAŞ ve TELEKOM tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında kentte yaşanabilecek aksaklıkları hesapladıklarını ve buna bütçe ayırdıklarını anlatan Sadak, cadde ve sokakların temizliğinin kendilerine ait olduğunu ifade etti.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.