Piramit Haber

Sema'dan İngilizce'de büyük başarı

Yerel

Aksaray Özel Sema İlkokulu ve Ortaokulu'nun 23 öğrencisi, bu seneki Cambridge University UCLES sınavlarında başarılı oldu. İngilizce sınavlarında elde edilen başarı nedeniyle okul bahçesinde sertifika ve ödül töreni düzenlendi. Törenin...

Aksaray Özel Sema İlkokulu ve Ortaokulu'nun 23 öğrencisi, bu seneki Cambridge University UCLES sınavlarında başarılı oldu. İngilizce sınavlarında elde edilen başarı nedeniyle okul bahçesinde sertifika ve ödül töreni düzenlendi.

Törenin açılış konuşmasını yapan Okul Müdür Yardımcısı İbrahim Çiçek, okul olarak İngilizce eğitimine birinci sınıftan itibaren başladıklarını belirterek, başarıda emeği geçen öğretmen, öğrenci ve velileri tebrik etti.

Aksaray Üniversitesi Rektörü Mustafa Acar, Sahabet okulun başarısının tesadüf olmadığını dil öğretiminde akıllı tahta destekli eğitim sisteminin başarıda büyük katkısı olduğunu vurguladı.

Cambridge University UCLES Sınavları Bölge Koordinatörü Eylem Gülcan, uluslararası geçerliliği olan bu sınavların dünyanın 135 ülkesinde yapıldığını, yılda 3 milyon kişinin bu sınavlara girdiğini belirtti.

Özel Sema İlkokul ve Ortaokulu İngilizce Bölüm Başkanı Davut Üçar ise uluslararası geçerliliği olan sertifikaların öğrencilerin dil öğrenmeye motive ettiğini gördüklerine dikkati çekti.

Protokol konuşmalarının ardından başarılı olan 23 öğrencinin sertifikaları törenle verildi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.