Piramit Haber

Şehitkâmil’den AKUT’a malzeme yardımı

Yerel

Şehitkamil Belediyesi, Arama Kurtarma Derneği(AKUT)’ne doğal afetlerde kullanılmak üzere malzeme yardımında bulundu.         Şehitkamil Atatürk Kültür ve Spor Merkezi bahçesinde düzenlenen törenle arama...

Şehitkamil Belediyesi, Arama Kurtarma Derneği(AKUT)’ne doğal afetlerde kullanılmak üzere malzeme yardımında bulundu.

Şehitkamil Atatürk Kültür ve Spor Merkezi bahçesinde düzenlenen törenle arama kurtarma, deprem gibi doğal afet olaylarında kullanılmak üzere alınan malzemeler, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu tarafından AKUT Derneği yetkililerine teslim edildi.
Başkan Fadıloğlu, “Bu gönüllülük esasında insanlar kendi emeklerini güçlerini ortaya koyuyorlar. Bu fiziksel ürünlere de ihtiyaç var. Bunlar içinde maddi kaynak gereklidir. Şu anda acil olarak almış olduğumuz malzemeler arama kurtarmaya Betticket yönelik olarak aslında bir kademe ötesinde depreme yönelik olarak malzeme ihtiyaçlarının listesini de aldık. İmkanlarımız dahilinde bir kademe sonrasında da onu inşallah devreye alacağız. Ne zaman, nerede, ne şekilde bir olayla karşılaşacağımızı bilmiyoruz. Bunu şehrin her noktasında yaşayabiliriz.” dedi.

Başkan Fadıloğlu’na yardımlarından dolayı teşekkür eden AKUT Derneği Ekip Lideri Ahmet Ayberk ise alınan malzemelerin ne kadar önemli olduğunu gözler önüne sermek için malzemelerin işlevleri hakkında bilgiler verdi. Konuşmaların ardından Başkan Fadıloğlu ve AKUT Derneği üyeleri hatıra fotoğrafı çektirdi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.