Piramit Haber

SASKİ'den, borçlarını yapılandıran vatandaşlara uyarı

Yerel

Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), borçlarını yapılandıran vatandaşları uyararak, taksitlerini ödemeyemedikleri için bu hakkı iptal olan vatandaşların 31 Ekim'e kadar başvurması halinde söz konusu yasadan faydalanabileceklerini...

Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), borçlarını yapılandıran vatandaşları uyararak, taksitlerini ödemeyemedikleri için bu hakkı iptal olan vatandaşların 31 Ekim'e kadar başvurması halinde söz konusu yasadan faydalanabileceklerini duyurdu.
SASKİ'den yapılan yazılı açıklamada, 6322 sayılı Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun kapsamında su borcu için yapılandırma başvurusunda bulunduğu halde, 15 Haziran 2012 tarihi itibariyle ödenmesi gereken tutarları ödemeyen veya eksik ödeyen vatandaşların, Venüsbet ihlale neden olan tutarları geç ödeme zammı ile birlikte 31 ekim Çarşamba gününe kadar ödemeleri halinde aynı kanundan yararlanabileceklerini bildirdi.
Açıklamada, söz konusu kanun uyarınca başvuru yaparak su borçlarını yapılandırdıktan sonra bu hakları iptal olan abonelerin, SASKİ'ye gelmeleri halinde detaylı olarak bilgilendirileceği kaydedildi.

Muhabir: Çağrı Turgut
Yayıncı: Murat Paksoy
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.