Piramit Haber

Sanal beslenme okulunda öğrenciler için ders zili çaldı

Yerel

Diyetisyenlerin obeziteyle mücadele programına destek olan sanal beslenme okulu, diyetisyen, doktor ve fiziksel aktivite uzmanları ve psikologları internet üzerinden vatandaşla buluşturdu. Sanal ders zilinin çaldığı beslenme okulundaki obezite,...

Diyetisyenlerin obeziteyle mücadele programına destek olan sanal beslenme okulu, diyetisyen, doktor ve fiziksel aktivite uzmanları ve psikologları internet üzerinden vatandaşla buluşturdu. Sanal ders zilinin çaldığı beslenme canlı bahis siteleri okulundaki obezite, sağlıklı beslenme, besin seçimi, spor ve hastalıklarla ilgili dersler, aynı anda 60 bin kişi tarafından izlenebiliyor. İlk dersi binlerce kişi tarafından izlenen canlı yayınlara ilgi, her geçen gün artıyor. İsteyenler ünlü diyetisyenlere merak ettikleri soruları sorarken, herkes tarafından oldukça ilgi uyandıran beslenme ve sağlık üzerine dersler katılımcıların beğenisiyle karşılandı. Katılımın ücretsiz olduğu sanal okuldaki derslere ücretsiz katılabilmek için www.beslenmeokulu.org adresli internet sitesine kayıt olmak gerekiyor. Katılımcıların mesai sürecinde dersleri kaçırmamaları için beslenme okulundaki Çerez Politikası eğitim programları 19.00–21.00 saatleri arasında gerçekleştiriliyor.

HAMİLE VE ÇOCUKLAR İÇİN ÖZEL GRUP DERSLERİ DE YER ALACAK

Okulun 'Obezite nedir?' başlıklı ilk dersini 12 yıldır online diyetle onbinlerce kişiye sağlık beslenme ve yaşamı öğreten Uzman Diyetisyen Gökmen Gök verdi. Ünlü diyetisyen dersin anlatımından sonra tüm katılımcıların sorularına cevap verip, canlı yayında beslenme okulunun öğrencileriyle buluştu. Her ayın dört günü gerçekleştirilecek derslerle binlerce kişiye sağlıklı beslenmenin sırları anlatılıyor. İlerleyen dönemde ders sayısının artırılacağı beslenme okulunda yetişkin, hamile ve çocuklar için özel grup dersleri de yer alacak. Okuldaki dersleri ücretsiz takip etmek için internet üzerinden kayıt yaptırmak yeterli oluyor.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.