Piramit Haber

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu: -''Karapürçek ilçemizi önemsiyoruz''

Yerel

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karapürçek ilçesini önemsediklerini ve ilçeye önemli yatırımlar yaptıklarını söyledi. Vali Mustafa Büyük ile göreve yeni atanan Karapürçek Kaymakamı Yusuf İzci'yi ziyaret eden Toçoğlu,...

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karapürçek ilçesini önemsediklerini ve ilçeye önemli yatırımlar yaptıklarını söyledi.
Vali Mustafa Büyük ile göreve yeni atanan Karapürçek Kaymakamı Yusuf İzci'yi ziyaret eden Toçoğlu, burada yaptığı konuşmada, Karapürçek'e yaptıkları yatırımları Celtabet anlattı.
Toçoğlu, Karapürçek'te önemli yatırımları hayata geçirdiklerini vurgulayarak, ''Karapürçek ilçemizi önemsiyoruz. İlçe ziyaretimizde vatandaşlarımızla da buluşarak taleplerini not aldık. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi olarak yaptığımız yatırımlarla her ilçemizde olduğu gibi Karapürçek'te de hızlı bir gelişme gösteriyoruz'' dedi.
Karapürçek'te su arıtma tesisi yatırımı yaptıklarını belirten Toçoğlu, şunları söyledi:
''Vatandaşlarımızın çeşmelerinden sağlıklı ve bol suyun uzun yıllar akması için önemli yatırımları hayata geçirdik. Arıtma tesisi ve depo yatırımlarının dışında Kanlıçay ve Uludere isale hatlarının yapımını tamamladık. İsale hatlarından Uludere hattıyla Karapürçek ilçe merkezine kesintisiz su temin edilecek. Kanlıçay İsale hattı ile de Karapürçek civarındaki köylere bol ve kesintisiz su sağlanacak.''
Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım da ilçelerine yapılan yatırımları mutlulukla karşıladıklarını dile getirdi.

Muhabir: Mehmet Özcan
Yayıncı: Murat Paksoy
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.