Piramit Haber

Rize’de sağlıklı yaşam için 6 bin 639 kişi yürüdü

Yerel

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından organize edilen 'Koşabiliyorken Koş' projesi kapsamında Rize’de 6 bin 639 kişi yürüyüş yaptı. Rize, 81 ilde düzenlenen etkinlik kapsamında en fazla katılım sağlanan il oldu.         Rize...

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından organize edilen 'Koşabiliyorken Koş' projesi kapsamında Rize’de 6 bin 639 kişi yürüyüş yaptı. Rize, 81 ilde düzenlenen etkinlik kapsamında en fazla katılım sağlanan il oldu.

Rize Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından organize edilen, spor kültürünün yaygınlaşması amacıyla 7'den 70'e herkesin statlarda Slotbar ve spor salonlarına yönlendirilmesini amaçlayan projeler kapsamında, katılımcı sayısı açısından Rize'nin büyük başarılar elde ettiği belirtildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın organizesindeki yürüyüş, plates, step, aerobik, voleybol, basketbol, tenis, masa tenisi, hentbol ve badminton gibi spor dallarında ve branşlarında aktivitelerin, lisanslı antrenörler denetimi altında gerçekleştirildiği ifade edilen açıklamada, spor etkinliklerinde halkın sağlıklı ve bilinçli spor yapması amacıyla planlanan 'Koşabiliyorken Koş' projesinde 6 bin 639 kişi ile katılımcı sayısı bakımından Rize'nin, Türkiye genelinde birincilik elde ettiği kaydedildi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.