Piramit Haber

Pazarlar'da Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlanıyor

Yerel

Kütahya' nın Pazarlar ilçesinde, 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla çeşitmli etkinlikler düzenleniyor. İlk olarak İlçe Müftüsü Mustafa Türköz ve cami imam hatipleri, Kaymakam İshak Çınar'ı makamında ziyaret etti....

Kütahya' nın Pazarlar ilçesinde, 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla çeşitmli etkinlikler düzenleniyor. İlk olarak İlçe Müftüsü Mustafa Türköz ve cami imam hatipleri, Kaymakam İshak Çınar'ı makamında ziyaret etti.

Hafta kapsamında kurum ve kuruluşları ziyaret ettiklerini belirten Müftü Türköz, "Kaymakam Bey'e, kabullerinden dolayı teşekkür ederiz. Hafta dolayısıyla yoğun bir program içindeyiz. İlçeye yeni geldiğimden dolayı bir yandan ziyaretler yapıyoruz bir yandan da etkinlik ve faaliyetlerimize devam ediyoruz." Betmatik dedi. Kaymakam Çınar da Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nı kutlayarak, "Camilerimizi çok bakımlı, temiz, estetik ve insanın beş duyusuna hitap eden mekânlar haline getirmeliyiz. Camiler, basit bir imar yapısına sahip yerler olmamalıdır. Din görevlilerine de toplumu ilgilendiren konularda çok büyük görevler düşmektedir. Toplumsal problemlerin giderilmesi konularında her zaman katkıları olmalıdır." şeklinde konuştu. Ziyaretin sonunda Müftü Türköz, Kaymakam Çınar'a hediye takdim etti.






Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.