Piramit Haber

Otomobilin motor kısmına sıkışan yavru kedi araç sahibini uğraştırdı

Yerel

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, bir otomobilin motor kısmına sıkışan yavru kedi, araç sahibi ve çevredeki vatandaşların yardımıyla kurtarıldı. Uzun süre vatandaşları uğraştıran kedi, otomobilden ayrılmak istemedi.        Ereğli’de...

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, bir otomobilin motor kısmına sıkışan yavru kedi, araç sahibi ve çevredeki vatandaşların yardımıyla kurtarıldı. Uzun süre vatandaşları uğraştıran kedi, otomobilden ayrılmak istemedi.

Ereğli’de yerel gazete sahibi Fikri Kapan’a ait 67 LN 414 plakalı otomobilin motor kısmına kedi sıkıştığı haberi verildi. Bunun üzerine olay yerine giden Kapan, motor kaputunu açtığı sırada kedinin içeride olduğu görüldü. Kapan ile olay yerine gelen vatandaşlar, kendinin bulunduğu yerden kurtulması için çaba gösterdi. Bu sırada motor kısmından çıkan kedi bir anda gözden kayboldu. Aracın altında bir süre durduğu belirlenen yavru kedi, tekrar sıkıştığı yere çıktı. Buradan yine çıkarılmak Ligobet istenen küçük kedi, bu kez aracın lastiklerinin üzerine ve iç kısımlarına geçti. Kapan’ın otomobili çalıştırması üzerine panikleyen kedi olay yerinden hızlı şekilde uzaklaşarak gözden kayboldu.

Kediyi ilk gören Mehmet Yavuz (42) isimli vatandaş, gazetecilere, “Arabanın yanından geçiyordum ki bir kedi miyavlaması duydum. Dikkatle baktığımda aracın motor kısmında kediyi fark ettim. Durumu hemen otopark görevlisine bildirdim, o da aracın ön camında bulunan telefon numarasından sahibini aradı.” dedi.

Kedinin kaçmasının ardından Kapan aracını kilitleyerek olay yerinden ayrıldı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.