Piramit Haber

Osmaniye Belediyesi, camilere temizlik malzemesi dağıttı

Yerel

Osmaniye Belediyesi tarafından Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla merkezde bulunan 85 camiye temizlik malzemesi dağıtıldı. Rızaiye Mahallesi'ndeki İmam-ı Azam Camii'nde ilk paketi Başkan Kadir Kara, cami görevlisine teslim etti....

Osmaniye Belediyesi tarafından Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla merkezde bulunan 85 camiye temizlik malzemesi dağıtıldı.

Rızaiye Mahallesi'ndeki İmam-ı Azam Camii'nde ilk paketi Başkan Kadir Kara, cami görevlisine teslim etti. Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nda camilerin temizliği için bu paketleri dağıttıklarını ifade eden Başkan Kara, camilerin büyük temizliklerini ise belediye olarak kuracakları bir ekip ile kendilerinin yapacaklarını söyledi.
Camilerin Allah’ın evi olduğunu dile getiren Kara, bu kutsal mekanların iç ve dış temizlik ve bakımı için belediye olarak ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini sözlerine ekledi.

İmam-ı Azam Camii İmam Hatibi Ramazan Karcı ise "Cemaatimiz adına başkanımıza çok teşekkür ederiz. Camilere hizmetlerin devam etmesini diliyoruz. Camiler ve Çerez Politikası Din Görevlileri Haftasının tüm İslam âlemine hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan diliyoruz." dedi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.