Piramit Haber

Optimum'un merdivenleri 15 dakika durdu

Yerel

Sağlık Bakanlığı, 'Dünya Yürüyüş Günü' etkinlikleri kapsamında, Optimum Outlet Adana AVM'nin yürüyen merdivenleri 15 dakika durduruldu.Optimum, bakanlığın 'Dünya Yürüyüş Günü' etkinliklerine destek verdi. Bakanlığın uygulaması...

Sağlık Bakanlığı, 'Dünya Yürüyüş Günü' etkinlikleri kapsamında, Optimum Outlet Adana AVM'nin yürüyen merdivenleri 15 dakika durduruldu.

Optimum, bakanlığın 'Dünya Yürüyüş Günü' etkinliklerine destek verdi. Bakanlığın uygulaması kapsamında, yürüyen merdivenleri durdurulan Optimum'un ziyaretçileri şaşırıp arıza olduğunu düşündüler. Ziyaretçiler, duran merdivenlerin yürüyüş yapmaya dikkat çekmek için olduğunu anlayınca memnunlukla karşıladı.

AVM yönetimi, her merdiven başında elinde broşürle bir görevli bulundurarak, etkinliği ziyaretçilere duyurdu. Optimum'da, merdivenleri yürüyerek çıkan Mariobet AVM ziyaretçileri, tüm dünyanın sorunu olan obezite ile mücadeleye bu tür etkinliklerle dikkat çekmek gerektiğini söyledi.

Optimum Müdürü Şansın Özerdoğan, 'Dünya Yürüyüş Günü' kapsamında Sağlık Bakanlığı ile ortaklaşa yürütülen çalışmaya destek vermenin toplumsal sorumluluğun gereği olduğunu söyledi. Özerdoğan, halkın bilinçlenmesi ve toplum yararına olan her konuda destek vermeye hazır olduklarını kaydetti.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.