Piramit Haber

MUTSO'dan il müdürlerine nezaket ziyareti

Yerel

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş ve üyeler, il müdürlerine nezaket ziyaretinde bulundu. Karakuş ile Başkan yardımcıları Şükrü Altınay ve Mustafa Ercan, Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Ali Çoban,...

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş ve üyeler, il müdürlerine nezaket ziyaretinde bulundu. Karakuş ile Başkan yardımcıları Şükrü Altınay ve Mustafa Ercan, Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Ali Çoban, Levent Özkan ve Mustafa Karataş’tan oluşan MUTSO heyeti Çevre ve Şehircilik İl Müdürü İlker Uğur, İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar ve İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin'i ziyaret etti.

Muğla'nın ekonomik ve sosyal yapısının daha ileriye taşınması anlamında ortak projelerde yer almak adına birlikte hareket etmenin önemine değinen Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Uğur, her türlü hizmette birlikte hareket etmenin önemi üzerinde durdu. MUTSO Başkanı Karakuş da ekonomik ve sosyal yönden Muğla'nın önünü açacak her türlü proje ve çalışmada yer almaktan büyük memnuniyet duyacaklarını belirtti. Ülke olarak kalkınmanın sağlanması için yatırımın önündeki engellerin de kaldırılması gerektiğini Trendbet ifade eden Karakuş, hem şehrin korunması hem de yatırımların artması için ortak projelere imza atılmasının ve işbirliği içinde hareket edilmesinin önemli olduğunun altını çizdi. Karakuş, "Kesinlikle yatırım yapılırken çevreyi de ön planda tutmak gerekiyor. Bu anlamda hem şehrimizin potansiyelinin değerlendirilmesi hem de karşılaşılan sorunların çözülmesi için birlikte projeler üretip uygulamaya koymamız büyük önem taşımaktadır." diye konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Çınar ise önümüzdeki yıllarda özellikle meslek liselerinin uygulama konusunda yaşadıkları sıkıntıları aşmak adına yeni yapılacak kampüse taşınarak, mesleklerinde tecrübeli gençlerin yetişmesinin sağlanacağı kaydetti.

Muğla genelinde var olan dokuz kamu hastanesinden altısının zarar ettiğini belirten İl Sağlık Müdürü Tekin de bundan sonraki çalışmalarda ortak hareket edilmesi üzerinde durdu. MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Karakuş, imkanları dâhilinde her türlü desteği vereceklerini söyledi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.