Piramit Haber

Mütarekespor'dan engellilere akülü araç

Yerel

Bursa'nın Mudanya ilçesinde 1922 Mütarekespor Kulübü, ilçede yaşayan 13 engelliye akülü engelli aracı hediye etti. 1922 Mütarekespor Başkanı Fatih Pulat'ın sponsorluğunda 13 akülü engelli aracı ihtiyaç sahiplerine Bursa Büyükşehir...

Bursa'nın Mudanya ilçesinde 1922 Mütarekespor Kulübü, ilçede yaşayan 13 engelliye akülü engelli aracı hediye etti.
1922 Mütarekespor Başkanı Fatih Pulat'ın sponsorluğunda 13 akülü engelli aracı ihtiyaç sahiplerine Bursa Büyükşehir Sosyal Tesislerinde düzenlenen törenle verildi.
Başkan Pulat, törende yaptığı konuşmada, yaşamlarını daha rahat sürdürebilmeleri amacıyla 13 akülü aracı ihtiyaç sahiplerine verdiklerine için mutlu olduklarını dile getirerek, ''Engelli vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü, üretken ve katılımcı bir hayat sürme beklentilerinin karşılanması devlet desteğinin yanı sıra sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarımızın katkıları ile daha kolay sağlanabilecektir. Ekonomik ve sosyal zorluklarla mücadele vererek yaşamlarını onurlu bir şekilde sürdürmeye çalışan engelli vatandaşlarımıza her fırsatta sahip çıkmalı, kendilerine eşit ve değerli vatandaşlar olduklarını göstermeliyiz'' dedi.
Törene, AK Parti Bursa Milletvekili İsmet Su, Mudanya Kaymakamı Adem Öztürk, Belediye Başkanı Hasan Aktürk, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cemal Vardar, siyasi parti ilçe başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile engellilerin aileleri katıldılar.

Muhabir: Ömer Bilik / Tarık Üzgün
Yayıncı: İbrahim Uyar
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.