Piramit Haber

Muratpaşa’ya yeni yaşam merkezi

Yerel

Muratpaşa’nın merkezine yeni bir çehre kazandıracak olan 'yeni bir yaşam alanı ve çekim merkezi' çalışmaları devam ediyor.        Muratpaşa Belediyesi’nin, Metin Kasapoğlu Caddesi Özgürlük Parkı...

Muratpaşa’nın merkezine yeni bir çehre kazandıracak olan 'yeni bir yaşam alanı ve çekim merkezi' çalışmaları devam ediyor.

Muratpaşa Belediyesi’nin, Metin Kasapoğlu Caddesi Özgürlük Parkı ile ilk etabını tamamladığı düzenleme çalışmalarının 2. etabı, eski Lara Caddesi’ne uzanan bölümde hızla devam ediyor. Yaklaşık 34 dönümlük alanda, su ve ışık oyunlu havuzlar, yürüyüş yolları, dinlenme alanları, yeşil alan düzenlemeleri yapılıyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, “İki etaplı planladığımız çalışmaların ilk bölümü tamamlandı ve Truvabet kent yaşayanlarından çok ciddi kabul gördü.” dedi.

Muratpaşa’nın merkezi sayılabilecek bölgede yeni bir çekim merkezi ve yaşam alanı oluşturulduğunu belirten Evcilmen, “Genişletilen yollar, havuzlar, su ve ışık oyunları ile düzenleme yaptığımız alanda görsellik öne çıktı. Çalışmalar tamamlandığında, Muratpaşa’nın merkezinde 24 saat yaşamın devam ettiği bir çekim alanı olacak.” ifadelerine yer verdi. Evcilmen, çalışmaların 45 gün içinde bitirilerek hizmete sunulacağını sözlerine ekledi..

Yorumlar (1)

tolga taçcıoglu 5 Yıl Önce

Bir tane de ben almak isterim

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.