Piramit Haber

Midyat Belediyesi engeli vatandaşları akülü araç hediye ederek sevindirdi

Yerel

Mardin’in Midyat Belediyesi 7 engelli vatandaşa akülü araç hediye ederek sevindirdi. Akülü araçlar engelli vatandaşlara belediye önünde törenle teslim edildi. Törene Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, Başkan Yardımcısı Tevfik Baysal,...

Mardin’in Midyat Belediyesi 7 engelli vatandaşa akülü araç hediye ederek sevindirdi.

Akülü araçlar engelli vatandaşlara belediye önünde törenle teslim edildi. Törene Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, Başkan Yardımcısı Tevfik Baysal, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Çelebi, belediye personeli ve yardıma muhtaç engelli vatandaşlar katıldı.

Bugüne kadara 50’nin üstünde akülü ve Marsbahis motorlu araç dağıttıklarını belirten Başkan Şehmus Nasıroğlu, “Herkes her dakika özürlü adayıdır. Bu insanlara sahip çıkmak, bizim vazifemiz. Hükümetimiz özürlülere, yaşlılara, bakıma muhtaç vatandaşlara çok değer veriyor. Bizde bu değerin bilincinde olduğumuz için bunlara gereken hassasiyeti gösteriyoruz. Araçlar hepinize 'hayırlı olsun.'” diye konuştu.

Başkan Nasıroğlu, engelli vatandaşlara herhangi bir sorunla karşılaşmaları halinde kapısının her zaman açık olduğunu da belirtti.

Tören, hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından son buldu.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.