Piramit Haber

Mecidiye Çarşısı'nın renkli asfalt ve ışıklandırmayla çehresi değişti

Yerel

Samsun merkeze bağlı İlkadım ilçesinin Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Samsun'un en eski çarşısı Mecidiye Çarşısı’nın hak ettiği çehreye kavuşturulduğunu söyledi. İlkadım ilçesinin en işlek caddelerinden biri olan Mecidiye...

Samsun merkeze bağlı İlkadım ilçesinin Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Samsun'un en eski çarşısı Mecidiye Çarşısı’nın hak ettiği çehreye kavuşturulduğunu söyledi.

İlkadım ilçesinin en işlek caddelerinden biri olan Mecidiye Çarşı’nın daha estetik ve güzel bir görünüme kavuşturulması adına belediye tarafından yeni asfalt dökülüp ışıklandırıldı. Yaklaşık 1 ay önce çarşı caddesinde başlanılan yenileme çalışmalarında sona doğru yaklaşıldı. 'Yaşayan Tarih Mecidiye' projesi kapsamında yapılan ışıklandırma çalışmalarıyla caddeye görsel açıdan ayrı bir güzellik kazandırıldığını belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Retrobet Demirtaş, “Hem esnaf hem de kent halkının büyük beğenisini kazanan çalışma ile kentin en işlek ve prestijli caddelerinden biri olan Mecidiye Çarşı zemini, Karadeniz Bölgesi’nde bir ilk olan renkli asfaltla kaplandı. Caddeye konulan ışıklı çiçek saksılarıyla cadde ışıltılı bir görünüm kazandı.” dedi.

Başkan Demirtaş, Mecidiye Caddesi'nin örnek bir cadde olduğunu ve aynı çalışmaların diğer caddelerde de uygulanacağını ifade etti.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.