Piramit Haber

Malatya'da yeni bulvar için 50 parselde istimlak yapıldı

Yerel

Malatya Belediyesi, Tecde Mahallesi ile Şehirlerarası Terminal İşletmesi (MAŞTİ) arasında inşa edilen 50 metre genişliğinde, bin 500 metre uzunluğundaki bulvar için 50 parselde istimlak çalışması yaptı.         Malatya...

Malatya Belediyesi, Tecde Mahallesi ile Şehirlerarası Terminal İşletmesi (MAŞTİ) arasında inşa edilen 50 metre genişliğinde, bin 500 metre uzunluğundaki bulvar için 50 parselde istimlak çalışması yaptı.

Malatya Belediyesi'nden yapılan açıklamada, alt merkez olma çerçevesinde Fahri Kayahan-Çilesiz bölgesindeki yapılaşmanın yoğun bir şekilde devam ettiği ifade edildi. Belediyenin teknik ve sosyal altyapı çalışmalarını sürdürdüğü anlatılan açıklamada, bölgede sağlıklı bir yapılaşmanın sağlanması, gelecekte trafik yoğunluğunun yaşanmamasının hedeflendiği kaydedildi. Projelendirilerek çalışmaları başlayan 50 metre genişliğindeki bulvar yolunda istimlak Savoybetting çalışmalarının tamamlandığı, yol üzerindeki yapıların önemli bir kısmının kaldırıldığı ifade edildi.

Güzergahtaki 18'i ev toplam 50 parsele toplam 550 bin lira ödendiği bildirilen açıklamada, “Tecde yolu ile MAŞTİ arasında açılmakta olan bulvarın genişliği 50, uzunluğu ise bin 500 metre olacak. Yol açma çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Yol güzergahında bulunan 18’i ev olmak üzere toplam 50 parselde istimlak çalışması yapıldı ve karşılığında da 550 bin lira ödendi.” denildi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.