Piramit Haber

Köylülerin saman sattığı alan park oluyor

Yerel

Ardahan'da Kür-Kale Parkı'nın ikinci etabı olan Kura Nehri etrafında park çalışmalarına başlandı. Ardahan Köprüsü'nden otogara kadar uzanan, eskiden ‘Perşembe Pazarı’ olarak ve köylülerin ot-saman sattığı yer, belediye tarafından...

Ardahan'da Kür-Kale Parkı'nın ikinci etabı olan Kura Nehri etrafında park çalışmalarına başlandı.

Ardahan Köprüsü'nden otogara kadar uzanan, eskiden ‘Perşembe Pazarı’ olarak ve köylülerin ot-saman sattığı yer, belediye tarafından park yapılıyor. Belediye Başkanı Faruk Köksoy, yaptığı açıklamada Kura Nehri’nin etrafının güzelleşeceğini, bu alanı en iyi şekilde değerlendirdiklerini ifade ederek, vatandaşların beklentisini boşa çıkarmadıklarını dile getirdi. Kısa süre içerisinde ilbet alana projesi yapılarak çalışmalara başlandığına dikkat çeken Köksoy, çalışmalar sonucunda kamelyalar ve havuz yapılarak parkın büyük bir kısmı tamamlandığını kaydetti.

Belediye tarafından yapılan parkın içinde 10 adet kamelya, çocuk grubu, yürüyüş yolları, bisiklet yolu, iki adet havuz, suyun kenarında üçer metre kaldırımlar, yeşillendirme, çiçeklendirme ve ağaçlandırma yapılacak.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.