Piramit Haber

Kirazlı yolunda asfaltlama tamamlandı

Yerel

Kuşadası ilçesinin Aydın ile bağlantısının sağlandığı ikinci güzergâh olan Kirazlı yolu, Kuşadası Belediyesi ile İl Özel İdaresi’nin ortak çalışmasıyla önce genişletildi, ardından asfaltlandı.Bir bölümü Kuşadası Belediyesi...

Kuşadası ilçesinin Aydın ile bağlantısının sağlandığı ikinci güzergâh olan Kirazlı yolu, Kuşadası Belediyesi ile İl Özel İdaresi’nin ortak çalışmasıyla önce genişletildi, ardından asfaltlandı.

Bir bölümü Kuşadası Belediyesi mücavir alan sınırında kalan ve uzun yıllardır ihmal edilen yolun yeniden düzenlenmesi için İl Özel İdaresi'yle işbirliğine gidilmişti. Hem Kirazlı köyü sakinlerinin mağduriyetinin giderilmesi hem de Aydın’a ulaşımın sağlandığı ikinci güzergâh olması sebebiyle büyük Deneme Bonusu önem taşıyan yolunugenişletilmesi için belediye tarafından geçen temmuz ayında başlatılan çalışmalar sona erdi. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Bayındırlık Amirliği ekipleri, Kitaş Sitesi önünden başlayarak Kirazlı’ya kadar olan yolun 7 kilometrelik bölümünü genişletti. Aynı anda içme suyu şebekesi de döşenen yol, 8 metre genişliğe ulaştı. Ardından üç gün süren çalışmayla da Belen Tepesi’ne kadar olan 7 kilometrelik bölümde sathi asfalt kaplama yapıldı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.