Piramit Haber

Karamürsel'de din görevlileri yemekte buluştu

Yerel

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde merkez ve köylerde görev yapan imam ve müezzinler, Din Görevlileri ve Camiler Haftası nedeniyle verilen yemekte bir araya geldi.        Karamürsel Din Görevlileri Derneği,...

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde merkez ve köylerde görev yapan imam ve müezzinler, Din Görevlileri ve Camiler Haftası nedeniyle verilen yemekte bir araya geldi.

Karamürsel Din Görevlileri Derneği, ilçede görev yapan imamları Balık Adası Lokantası'nda verdiği yemekte buluşturdu. Yemekte konuşan Karamürsel Din Görevlileri Derneği Başkanı Hasan Ateşoğlu, dernek olarak, din görevlilerini motive etmek ve onlara değer verdiklerini göstermek için bir araya Milanobet geldiklerini belirtti.

Hasan Ateşoğlu, ilçe merkezindeki görevlilerimizle köylerdeki din görevlilerini bir araya getirerek imamlarımız arasında uhuvveti pekiştirmek, birbirimizi daha iyi tanımak, dini konularda bilgi alış verişini kolaylaştırmak, camilerimizin ne gibi eksikleri var onları paylaşmak ve 'insanlara dini vecibeleri nasıl daha iyi anlatabiliriz?' bu konularda da bir bilgi alışverişi yapmaya yönelik böyle bir program düzenledik." dedi.

Yemekte bol bol sohbet eden din görevlileri de benzer programların artırılmasını istedi.


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.