Piramit Haber

Kamu-Sen İl Başkanı Tatar’dan zam yağmuruna tepki

Yerel

Türkiye Kamu-Sen Şırnak İl Başkanı Turgut Tatar, yapılan zamlara tepki göstererek, ekonomiyi yönetmeyi beceremeyenlerin, zam yaparak hatalarını kapatmaya çalıştıklarını iddia etti.Kamu Sen İl Başkanı Turgut Tatar, 2012 bütçe açığının...

Türkiye Kamu-Sen Şırnak İl Başkanı Turgut Tatar, yapılan zamlara tepki göstererek, ekonomiyi yönetmeyi beceremeyenlerin, zam yaparak hatalarını kapatmaya çalıştıklarını iddia etti.
Kamu Sen İl Başkanı Turgut Tatar, 2012 bütçe açığının büyümesiyle dar ve sabit gelirlinin zam sağanağına tutulduğunu söyledi. Turgut Tatar, "2012 yılı enflasyon hedefini %6,5 olarak belirleyip, memur, işçi, emekli, dul ve yetim aylıklarına bu çerçevede artış öngören yetkililer, eylül ayının son gününde elektriğe ve doğalgaza %10 Jokerbet zam yapmaktan çekinmediler. Bu zamlardan bir hafta önce de akaryakıt fiyatlarına %10’un üzerinde zam yapılmasının ardından yalnızca 2012 yılının geride kalan 9 ayı içerisinde doğalgaza % 29,3; elektriğe % 21,0; mazota %13,5; benzine %12 ve kömüre de %9,5 zam yapmış oldular. Memur maaşlarına %4+4 zam yaparken elleri titreyenlerin, doğalgaza 9 ayda %29,3 zam yaparken vicdanları sızlamıyor mu?” diye sordu.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.