Piramit Haber

İlkadım Belediyesi camilerde temizlik seferberliği başlattı

Yerel

Samsun İlkadım Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü'ne bağlı temizlik ekipleri, her yıl ekim ayının ilk haftasında kutlanan 'Camiler ve Din Görevlileri Haftası' münasebetiyle ilçe genelinde bulunan camilerde temizlik seferberliği başlattı....

Samsun İlkadım Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü'ne bağlı temizlik ekipleri, her yıl ekim ayının ilk haftasında kutlanan 'Camiler ve Din Görevlileri Haftası' münasebetiyle ilçe genelinde bulunan camilerde temizlik seferberliği başlattı.

Temizlik faaliyeti kapsamında İlkadım ilçesi genelindeki 106 camiden yüzde 70’nin temizlendiğini söyleyen Mezarlıklar Müdürü Şerif Bahar, "Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle camilerimize yönelik yaptığımız temizlik çalışmalarına hız kazandırdık. İlk olarak Hastanebaşı Camii’nde başlatılan temizlik seferberliğine, Çatalarmut Merkez Camii’nde devam ediyoruz. 6 personel, 2 sulama tankeri Ensobet 2 adet halı yıkama makinası ile gelen istek ve talepler doğrultusunda hizmet veren ekiplerimiz önce camilerimizin iç mekânların tozu alındıktan sonra köpüklü su, buharlı ve tazyikli su ile titiz bir şekilde yıkama yapılıyor. Akabinde gül suyu ve parfüm sıkılıyor. Son olarak cami avlusu tazyikli su ile temizlenerek, kötü görüntüleri ortadan kaldırarak, vatandaşlarımız temiz ortamlarda ibadetlerini huzur içeresinde gerçekleştirmesine yardımcı oluyoruz.” diye konuştu. Bahar, Camiler Haftası boyunca, çalışmaların aralıksız olarak devam edeceğini kaydetti.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.