Piramit Haber

İl Emniyet Müdürü Sağlam: Çalışmalarda ortak aklı işleteceğiz

Yerel

Antalya İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, ortak aklın il geneline genişletilmesi durumunda daha verimli çalışmalar yapılacağına inandığını söyledi. Eleştirilere açık olduğunu belirten Sağlam, bunu ücretsiz hizmet olarak gördüğünü...

Antalya İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, ortak aklın il geneline genişletilmesi durumunda daha verimli çalışmalar yapılacağına inandığını söyledi. Eleştirilere açık olduğunu belirten Sağlam, bunu ücretsiz hizmet olarak gördüğünü ifade etti.

Antalya’ya kısa süre önce atanan Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, Döşemealtı Polis Sosyal Tesisleri'nde gazetecilerle tanışma toplantısı düzenledi. Basın kuruluşlarının temsilci ve muhabirleriyle emniyet müdürlüğünde görevli şube müdürlerinin de katıldığı toplantıda Sağlam, herkesle tek tek tokalaştı. Henüz Antalya'yı tanımaya çalıştığını söyleyen Sağlam, Türkiye'nin çeşitli kentlerinde görev yaptığını, son görev yeri Diyarbakır ile Antalya arasındaki polislik anlayışının farklı olduğunu belirtti.

Ortak akıl ve vizyon Vdcasino oluşturarak, bir ekip halinde çalışmanın faydalı olduğunu belirten Sağlam, bunun en çağdaş yöntem olduğuna dikkat çekti. Ortak aklın il geneline genişletilmesi durumunda daha verimli çalışmalar yapılacağına inandığını belirten Sağlam, bunun, medya ve sivil toplum kuruluşlarının da katkı sağlamasıyla oluşturulabileceğini ifade etti.

Eleştirilere açık olduğunu söyleyen Sağlam, “Eleştiriye açığım, eleştiriden yararlanmak isterim. Eleştiri, ücretsiz hizmet alma gibi oluyor. Bizim eksik yönümüzü gösteriyorlar. Bu eleştirilerle ilgilenirim. Burada ekibimle beraber çalışıyorum. Onların da hakkını gözeterek, doğruyu gözeterek yapılması gerekeni yapmaya çalışırım.” dedi.

Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni de polis muhabirlerinin haber toplarken yaşadıkları sıkıntılara değinerek, Antalya'nın güvenliği için medya olarak üzerlerine düşen görevleri yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.