Piramit Haber

Hendek Belediyesi TYÇP kapsamında 40 işçi aldı

Yerel

Sakarya Hendek Belediyesi, Toplum Yararına Çalışma Projesi (TYÇP) kapsamında 40 işçi istihdam etti.         Hendek Belediyesi, İŞKUR işbirliği ile Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalıştırmak...

Sakarya Hendek Belediyesi, Toplum Yararına Çalışma Projesi (TYÇP) kapsamında 40 işçi istihdam etti.

Hendek Belediyesi, İŞKUR işbirliği ile Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalıştırmak üzere TYÇP kapsamında 40 işçi aldı. İŞ-KUR’a müracaat edenler arasında çekilen kura ile alınan işçiler, 1 Ekim’den itibaren 3 ay asgari ücretle çalışacak ve sigortaları da yapılacak.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, meclis salonunda bir araya geldiği işçilere hayırlı olsun dileğinde bulundu. İnci "Burada Modabet çalışacağınız üç aylık süre boyunca meslek öğreneceksiniz. Burada öğrendiğiniz bilgilerle önünüzün açılacağına inanıyorum. İlçemizde 13 yıldır yaptığımız istikrarlı çalışma sonucunda kahvehane sayısı en fazla olan ilçe iken en az olan ilçe olduk. Anonslarla işçi arayan bir ilçeyiz. İlçemizde işsizliği bitirdik. Kalifiye eleman olup da işsiz olan yok. Sizler de kendi alanlarınızda aranılan eleman olmak için uğraşın. Ne iş yaparsanız yapın ama alanınızda en iyi olun. İşini düzgün yapan bir insanın işsiz kalması mümkün değil.” diye konuştu.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.