Piramit Haber

Güney Kıbrıs'ta bulunan iki İngiliz kaçak, yakalanarak ülkelerine gönderildi

Yerel

İngiltere’de meydana gelen ölümcül bir kazayla ilgili olarak aranan ve son yıllarda KKTC’de bulunduğu iddia edilen bir İngiliz çift dün ülkelerinde yargılanmak üzere Rum polisine teslim oldu.Fileleftheros gazetesinin “İki İngiliz Kaçak...

İngiltere’de meydana gelen ölümcül bir kazayla ilgili olarak aranan ve son yıllarda KKTC’de bulunduğu iddia edilen bir İngiliz çift dün ülkelerinde yargılanmak üzere Rum polisine teslim oldu.

Fileleftheros gazetesinin “İki İngiliz Kaçak Teslim Oldu... Yüksek Komiserliğin Aracılığıyla İşgal Bölgelerinden Döndüler” başlıklarıyla verdiği haberde, İngiliz çiftin tutuklanması için Kıbrıs’taki İngiliz Yüksek Komiserliği’nin aracılık yaptığını ve ülkelerine Güney Kıbrıs topraklarından geri dönme telkininde Favoribahis bulunuldu.

Habere göre, 2005 yılında meydana gelen ve 22 yaşındaki Muhammed İtris’in ölümüyle sonuçlanan kazayla ilgili olarak aranan 38 yaşındaki Wayne Smith ve 40 yaşındaki Julie Anne Skelding, KKTC’ye giden en çok aranan 9 İngiliz listesinde yer alıyor. Gazete, geçtiğimiz günlerde en çok aranan 9 İngiliz listesinde yer alan bir başka kişinin de İngiltere’de yakalandığını belirtti.

Habere göre Smith, bir trafik kazasında İtris’i öldürmekten, Smith’in işbirlikçisi olduğu tahmin edilen Skelding de kazayla ilgili yalancı şahitlik yapmaktan aranıyordu.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.