Piramit Haber

Genç TASİAD, Dubai ve Abu Dabi'ye iş gezisi düzenleyecek

Yerel

Tekirdağ Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği Genç TASİAD Komisyonu Başkanı Kadir Fidan, üyelerine yönelik olarak Dubai ve Abu Dabi'ye iş gezisi düzenleyeceklerini söyledi.        Genç TASİAD Komisyonu...

Tekirdağ Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği Genç TASİAD Komisyonu Başkanı Kadir Fidan, üyelerine yönelik olarak Dubai ve Abu Dabi'ye iş gezisi düzenleyeceklerini söyledi.

Genç TASİAD Komisyonu üyeleri, bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.Komisyon Başkanı Kadir Fidan, toplantıda yaptığı konuşmada, "Biz Genç TASİAD olarak büyük düşünmek, büyük projeleri planlamak ve tatbik etmek Safirbet istikametinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu sene Genç işadamı arkadaşlarla yurt dışına iş seyahati programlarımız olacak. Bunlardan bir tanesi gelecek yıl ocak ve şubat aylarında bölgenin ticaret başkenti, finans ve iktisat merkezi olan Birleşik Arap Emirlikleri'nden Dubai ve Abu Dabi olacak. Yurt içi seyahatlerimiz olup TUSKON'a bağlı diğer derneklerin genç komisyonları ile bir araya gelip tanışma toplantıları ve beyin fırtınaları gerçekleştireceğiz." dedi.

Fidan sosyal sorumluluk projeleri kapsamında programlar düzenleyeceklerini sözlerine ekledi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.