Piramit Haber

Engelleri Aşalım Kampanyası ile 6 engelli sevinecek

Yerel

Ağrı'nın Patnos Belediye Başkanlığı’nın düzenlediği 'Engelleri Aşalım' adlı kampanyada yaklaşık 400 bin mavi kapak toplandı. Patnos Belediyesi çalışanları ve vatandaşların katılımı ile toplanan 400 bin kapak, Belediye Başkanı...

Ağrı'nın Patnos Belediye Başkanlığı’nın düzenlediği 'Engelleri Aşalım' adlı kampanyada yaklaşık 400 bin mavi kapak toplandı. Patnos Belediyesi çalışanları ve vatandaşların katılımı ile toplanan 400 bin kapak, Belediye Başkanı Yusuf Yılmaz tarafından Patnos Yardımlaşma Deneği (PAYDER) Başkanı Engin Taşdemir’e teslim edildi. Kapaklar karşılığında alınacak 6 engelli aracı ihtiyacı olan engellilere verilecek.

Kampanya ile ilgili görüşlerini belirten Belediye Başkanı Yusuf Yılmaz, "Kampanyamızın amacı engelli vatandaşlarımızı unutmamaktır. Patnos Belediyesi olarak başlatmış olduğumuz kampanyaya belediye çalışanlarımız ve halk büyük bir destek verdi. Hem çevremizi koruduk hem de engelli vatandaşlarımıza bir nebze olsun yanlarında olduğumuzu hissettirdik. Belediye olarak yapmış Dumanbet olduğumuz tüm çalışmalarımızda engelli vatandaşlarımızı unutmadık. Şehir içi toplu taşıma araçlarımızdan tutun, yeni açtığımız yollarda bile engelli vatandaşlarımızın rahat hareket etmeleri adına bütün imkanlarımızı gözler önüne koyduk. Gerek engelli rampası olsun, gerekse engelli asansörümüzü araçlarımıza yerleştirerek her türlü yardımlarımızı eksiltmedik. Yeni yapmış ve açmış olduğumuz parklarda yine engelli vatandaşlarımız için çeşitli çalışmalar yaparak engellerini kaldırmış bulunmaktayız." dedi.

Başkan Yılmaz, toplanan 400 bin kapak ile 6 engelli vatandaşın yürüme engelini ortadan kaldıracaklarını ifade ederek, bu duyarlı kampanyada kendilerin yalnız bırakmayan belediye çalışanlarına ve Patnos halkına teşekkür etti.

PAYDER Başkanı Engin Taşdemir de yaptığı açıklamada, "Kısa bir süre içinde başlattığımız kampanyada belediye çalışanları ve halkımız bizlere büyük bir destek verdi. Toplanmış olan 400 bin kapak ile 6 engelli vatandaşımızın engellerini yok edeceğiz. Kapaklar Ege Üniversitesi Diş Fakültesi'ne gönderilecek ve tarafımıza 6 adet engelli akülü araç gönderilecektir. Herkese teşekkür ederim." ifadesini kullandı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.