Piramit Haber

Emniyet Müdürü Gürkan’dan Başkan Vekili Aldırmaz’a ziyaret

Yerel

Adana Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Ahmet Zeki Gürkan, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ı makamında ziyaret etti.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Vekili Aldırmaz, Büyükşehir Belediyesi’nin tarihi...

Adana Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Ahmet Zeki Gürkan, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Vekili Aldırmaz, Büyükşehir Belediyesi’nin tarihi binası hakkında bilgi verdi. Tarihi binanın yarısını Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’ne tahsis ettiklerini, bir bölümünde de Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası’nın bulunduğunu söyleyen Zihni Aldırmaz, “Adana için şans olan çok önemli üniversitemiz küçük doğmasın düşüncesiyle binamızın yarısını verdik.” dedi.

Halkın huzuru ve güveni için Büyükşehir Belediyesi olarak üzerlerine düşen görevi yerine getirdiklerini kaydeden Zihni Aldırmaz, belediye olarak gençlerin spora ve sanata yönlendirilmesi için çaba sarf ettiklerini anlattı. Aldırmaz, “Belediyemizin imkanları, devletimizin-halkımızın imkanlarıdır. Adanalı’nın Gorabet huzuru ve güveni için üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız.” şeklinde konuştu.

Gösterdiği yakın ilgi nedeniyle Başkan Vekili Aldırmaz’a teşekkür eden Emniyet Müdürü Gürkan, tüm kamu kurum ve kuruluşları ile vatandaşların uyumlu hareket etmesi ile başarının yakalanacağını vurguladı. Adana’ya gelir gelmez kurumlarla istişare ettiklerini kaydeden Gürkan, “Üniversitemizin Öğrenci Konseyi ile görüştük. Çeşitli projeleri var. İnşallah Adanalının huzuru ve güveni için hep birlikte çalışacağız.” dedi.

Ziyaretten sonra Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Adana Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan’a, belediye üst fuayesindeki resimlerle ilgili bilgi verdi. Aldırmaz ayrıca misafirine “Çukurova’da Doğa ve Tarih” kitabını hediye etti.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.