Piramit Haber

Emniyet Müdürü Ceylan BİŞDER’i ziyaret etti

Yerel

Edirne Emniyet Müdürü Cemil Ceylan Balkan İş Dünyası Dayanışma Derneği (BİŞDER)'ne iade-i ziyarette bulundu. Dernek Başkanı İbrahim İplikçioğlu tarafından karşılanan Ceylan, yönetim kurulu üyeleri ile dernek merkezinde bir süre görüştü.        BİŞDER...

Edirne Emniyet Müdürü Cemil Ceylan Balkan İş Dünyası Dayanışma Derneği (BİŞDER)'ne iade-i ziyarette bulundu. Dernek Başkanı İbrahim İplikçioğlu tarafından karşılanan Ceylan, yönetim kurulu üyeleri ile dernek merkezinde bir süre görüştü.

BİŞDER tarafından kendisine yapılan ziyarete karşılık bir iade-i ziyarette bulunmak istediğini belirten Ceylan, “Yaptığınız faaliyetler kentimizin iş dünyasına hareket getirmiştir. Gönüllülük esasınca yapılan çalışmaların katkısı şehrimize mutlaka olacaktır.” dedi.

Edirne Betgaranti Valisi Hasan Duruer ile Balkan ülkelerine ziyarette bulunduklarını hatırlatan Ceylan, “Buralarda ciddi eksiklikler var. Bu eksiklikler ancak gönülden çalışmalarla giderilir. Sizlerin buralarda daha aktif bulunmanızı bekleriz. Sivil toplum bu coğrafyaya daha fazla ehemmiyet vermelidir.” açıklamasını yaptı.

BİŞDER Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı ve üyeleri, balkan coğrafyasında yapılan faaliyetlerinden bahsederek bürokratik sıkıntıların da azaltılması gerektiğini ifade etti.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.