Piramit Haber

Elmadağ’da sonbahar temizliği devam ediyor

Yerel

Elmadağ’da belediye tarafından başlatılan sonbahar temizliği devam ediyor. Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kaldırımlardaki, orta refüjlerdeki yaprakları ve otları temizlerken, kış mevsimine dayanaklı bitkiler de dikilerek...

Elmadağ’da belediye tarafından başlatılan sonbahar temizliği devam ediyor. Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kaldırımlardaki, orta refüjlerdeki yaprakları ve otları temizlerken, kış mevsimine dayanaklı bitkiler de dikilerek ilçenin temiz ve yeşil görüntüsünün devamlılığı sağlanıyor. Ayrıca parkların bakım onarım çalışmaları ve yeni park yapımları da devam ediyor.

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, Lunabet ilçe genelinde başlatılan temizlik, bakım ve onarım çalışmalarının Kurban Bayramı'ndan önce biteceğini, yeni dikilen bitkiler ile ilçenin kış mevsiminde de yeşil görünmesini amaçladıklarını bildirdi. Başkan Şahin, "Mevcut parkların bakım ve onarımları yapılırken, park ihtiyacı tespit edilen mahallelere de vatandaş anketi yapılarak yeni park ve yürüyüş yolları yaptık. İlçemizin temiz ve yeşil görüntüsünün şartlar ne olursa olsun korumaya çalışacağız." dedi.

Şahin, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi mezarlıkların da tekrar elden geçirilerek temizleneceğini belirtti.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.