Piramit Haber

Elbeyliler Derneği üyeleri Şahinbey'de belediye hizmetlerini inceledi

Yerel

Gaziantep Elbeyliler Derneği üyeleri, Şahinbey Belediyesi'nin yapmış olduğu hizmet ve yatırımları yerinde gördü. Belediye hizmetlerinin yerinde görülmesi ve bilgilendirme yapılması adına sivil toplum örgütlerine yönelik düzenlenen gezi...

Gaziantep Elbeyliler Derneği üyeleri, Şahinbey Belediyesi'nin yapmış olduğu hizmet ve yatırımları yerinde gördü. Belediye hizmetlerinin yerinde görülmesi ve bilgilendirme yapılması adına sivil toplum örgütlerine yönelik düzenlenen gezi turuna Gaziantep Elbeyliler Derneği Başkanı Faik Akyılmaz ve oda üyeleri katıldı.

Şahinbey Belediyesi tarafından yapımı devam eden sokak sağlıklaştırma çalışmalarını gezen oda üyeleri sırasıyla Şıh Cami meydan çalışması, Serinevler 300 konutu, Yeşilvadi Vegabet 702 konutu, kentsel dönüşüm çalışmaları, Akkent Spor Köyü, Yaşar Torun Gençlik Merkezi, Deniz ve Güneş Semt Pazarları, Hanımlar Yüzme Havuzu, spor ve Kültür Merkezi, Şahinbey Parkı, Güneykent Kompleksi ve piknik alanını gezdi.

Gaziantep Elbeyliler Dernek Başkanı Faik Akyılmaz, “Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’nun çok güzel hizmetlere imza attığını biliyorduk, ama bu kadar hizmet yaptığını gezip görünce anladık. Gezdiğimiz projeler gerçekten büyük projeler, özellikle Türkiye’ye örnek olan kentsel dönüşüm çalışması şehrimiz adına bizleri gururlandırmıştır. Dernek olarak bizler her zaman başkanımızın destekçisi olacağız.” dedi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.