Piramit Haber

DİGİAD’dan Esmeray’a veda plaketi

Yerel

Diyarbakır Girişimci İşadamları Derneği (DİGİAD), Ankara’ya tayini çıkan Radyo, Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Diyarbakır Bölge Müdürü Erhan Esmeray için veda yemeği düzenledi.         Kamu kurumlarının...

Diyarbakır Girişimci İşadamları Derneği (DİGİAD), Ankara’ya tayini çıkan Radyo, Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Diyarbakır Bölge Müdürü Erhan Esmeray için veda yemeği düzenledi.

Kamu kurumlarının yöneticilerinin de katıldığı yemekte bir konuşma yapan DİGİAD Başkanı Alaattin Korkutata, Diyarbakır’a hizmet eden herkese müteşekkir olduklarını söyledi.

Korkutata, “Erhan bey, yürüttüğü güzel çalışmalarla Diyarbakır’da hoş bir seda bıraktı. Kendisini unutmayacağız. Ankara’da da Diyarbakır’ın bir temsilcisi olarak hizmetlerine devam edeceğine inanıyoruz.” dedi.

Daha sonra söz alan Tempobet RTÜK Bölge Müdürü Erhan Esmeray da Diyarbakır’da güzel günler geçirdiğini, sarsılmaz dostluklar edindiğini söyledi. Esmeray, “Bana gelirken ‘Diyarbakır’a hem gelen ağlar hem giden ağlar’ demişlerdi. Şu anda bu durumu yaşıyorum. Memleketim olarak gördüğüm Diyarbakır’dan bir müddet uzak kalsam da gönlüm hep burada olacak.” şeklinde konuştu.

DİGİAD Başkanı Korkutata, verdiği hizmetlerden ötürü Esmeray’a bir teşekkür plaketi sundu.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.