Piramit Haber

Boyabat, panayıra hazırlanıyor

Yerel

Sinop'un Boyabat ilçesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Boyabat Panayırı, bu yıl 17-23 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Panayırın huzurlu bir ortamda geçmesi için gerekli hazırlıklar yapıldı. Boyabat Belediyesi Basın...

Sinop'un Boyabat ilçesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Boyabat Panayırı, bu yıl 17-23 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Panayırın huzurlu bir ortamda geçmesi için gerekli hazırlıklar yapıldı.

Boyabat Belediyesi Basın Halkla İlişkiler Bürosu’ndan yapılan açıklamaya göre, ilçenin tanıtımında büyük öneme sahip olan panayırın her yıl yapılan alanda Piabet yapılacağını, stant ve tezgah açacak olan esnafların Belediye Gelirler Müdürlüğü’nün hazırladığı kroki üzerinde yer tespiti yapılacak. Açıklamada, ‘‘Panayırda lunapark, hayvan pazarı, emtia alışverişlerinin yanı sıra ilçenin tanıtımına katkıda bulunmak üzere standlar açılacak. Panayırda tezgah açacak esnaflar için parsellerin satışına 10 Ekim tarihinden itibaren başlanacaktır.’’ denildi.

Panayır, 17 Ekim Çarşamba günü başlayıp, 23 Ekim Salı günü sona erecek.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.