Piramit Haber

Boğazlıyan’da eğitim değerlendirme toplantısı yapıldı

Yerel

Yozgat’ın Boğazlıyan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından eğitim sürecinin genel değerlendirilmesi konulu bir toplantı yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Yıldız başkanlığında öğretmen evi salonunda gerçekleştirilen...

Yozgat’ın Boğazlıyan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından eğitim sürecinin genel değerlendirilmesi konulu bir toplantı yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Yıldız başkanlığında öğretmen evi salonunda gerçekleştirilen toplantıya okul müdürleri ve idarecileri katıldı.

Yıldız, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, 2011-2012 Gencobahis eğitim ve öğretim yılının genel değerlendirilmesi ile 2012-2013 eğitim ve öğretim yılında yapılacak çalışmaların planlanmasını değerlendirdiklerini belirterek, "SBS-LYS sınavlarının değerlendirilmesi ve hedeflerinin belirlenmesi, yetiştirme kursları, ücretsiz kitapların durumu, e-okul işlemleri, ders dışı etkinlikler, kılık kıyafet uygulaması ve mesai saatleri uygulaması, gidiş-geliş yapan öğretmen ve idareciler ile öğrencilerin devam-devamsızlık ve davranışlarının değerlendirilmesi konularını görüştük." dedi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.