Piramit Haber

Belediye özel güvenlik görevlisi hizmet alımı ihalesi yaptı

Yerel

Belediyenin tüm kurum ihalelerini kamuoyuna açık gerçekleştiren Muş Belediye Başkanlığı, özel güvenlik görevlisi hizmet alım ihalesi yaptı. Belediyenin toplantı odasında Komisyon Başkanı ve Başkan Yardımcısı Ali Haydar Özmen başkanlığında...

Belediyenin tüm kurum ihalelerini kamuoyuna açık gerçekleştiren Muş Belediye Başkanlığı, özel güvenlik görevlisi hizmet alım ihalesi yaptı.

Belediyenin toplantı odasında Komisyon Başkanı ve Başkan Yardımcısı Ali Haydar Özmen başkanlığında gerçekleşen ihaleye 4 firma katıldı. İhale, Belediye Vasıtalar Müdürü Alahattin Alan, Fen İşleri Müdürü Ferik Dereli, Temizlik İşleri Müdürü Fahrettin Algan, Personel Müdürü Fadıl Soydan komisyon üyeliğinde gerçekleşti.

Yaklaşık maliyeti 355.556 TL olan ihaleye Lider Özel Güvenlik ve 7/24 Özel Güvenlik boş zarf verirken, Bengi Özel Güvenlik 351.240 TL, Bengi Grup Özel Dinamobet Güvenlik 336.811 teklifte bulundu.

ÖZMEN: DOSYALAR TEK TEK İNCELENECEK

Muş Belediye Başkanlığı hizmet binası toplantı odasında yapılan özel güvenlik görevlisi hizmeti alım ihalesi basına açık ve şeffaf bir şekilde gerçekleştirildi. İhaleye sunulan dosyaların ve tekliflerin değerlendirilerek sonucun açıklanacağını ifade eden Komisyon Başkanı ve Başkan Yardımcısı Ali Haydar Özmen, "İhaleye sunulan dosyalar alındı. Dosya ve evraklar tek tek incelenerek, şartnameye uygun olup olmadıkları kontrol edilecek. Dosyası tam olan en uygun teklifi kabul edeceğiz.” dedi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.